6 k ya kadar kulaklık arıyorum
En ucuz SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7 Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.248,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Varmı öneri
Piyasada herkesin merak ettiği çoğu kulaklığı uzun süre deneyimledim ve kendi tecrübelerimi size aktarmak istiyorum.Bu detaylı bir anlatım olmayacak önemli noktalarına değineceğim detaylarını yönelteceğiniz sorular ile ivedilikle cevaplarım.
Razer Barracuda X
Son sesi az,konforu ses kalitesi mikrofonu üzmez ama en büyük sorunu plastik eklem parçaları kafadayken çat çut tak tuk ses yapıyor.Yoğun bir trim sesi var
Razer Barracuda
Barracuda x ile arasında ciddi performans farkı var ve aynı plastik sorunu devam ediyor.1 hafta içinde bu sebepten dolayı sattım.(Kronik plastik sorunu olduğu aşikar çoğu kişinin plastiği çatlak tarzı kırılmış.Barracuda serisinin önünden bile geçmeyin.
G733
Kulaklık çok hafif malzeme kalitesi full plastik ama razer gibi plastik eklem parçalarında trim sesi sorunu yok.Ses kalitesi güzel mikrofon kalitesi çokta iyi değil.
Cloud 3 Wireless
Yazılımı diğerlerine göre biraz noksan ama çok fazla eksi yazacak bir durumu yok.Çok övülecek ve gömülecek bir özellikte aklıma gelmedi.İyi bir kulaklık.
Hs80
3 saat içinde iade ettiğim kulaklıktır,teknik verisi hakkında gram yorum yapamam ama felaket ağır ve konforsuz bir kulaklık.ağırlık dağılımı sanırım kötü gün içinde hemen iade ettim.
G735
Tasarımı ve özellikleri mutlu etti ama çoğu kafa yapısına uymuyor.Biraz reddit araştırması yaptım ve çoğu kişi bu durumdan bahsetmiş zaten çok çok sevilen bir model olmadı.
Arctis Nova 7
Beni bu listede en mutlu eden kulaklık.Mükemmel bir yazılımı var,doğru eq ayarları ile kulaklığa stage 3 yazılım atıyor gibi oluyorsunuz.Bluetooth özelliği benim çok işime yaradı dışarıda da fazlasıyla kullandım.Hafif denebilecek bir kulaklık değil ama ağırlık dağıtımı üzerine iyi çalışılmış hs80 ile mukayese bile etmem.
Arctis Nova Pro Wireless
Nova 7 nin ağa babası.Fiyatı biraz pahalı,oyuncu kulaklığı olarak kullandığım en pahalı model tek sorunu biraz terletiyor.Kışın bile terliyordum.