Neler Yeni

Yardım Kablosuz kulaklık önerisi(Oyuncu tarzı)

Lyu5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk Cavunt
Bütçe
3500
Bütçe: Maksimum 3.500 ama aşırı fark oluşturacak bir kulaklıkta 4000'e çıkabilirim.
Aranan özellikler:
1)Kablosuz
2)Mikrofonu takıp çıkarılabilen
3)Mikrofon kalitesinin iyi olup sesin net gitmesi(Şu anki kulaklığımın ,Razer Blackshark V2X, mikrofonundan daha iyi bir mikrofon)
4)Mümkünse bluetooth desteklemesi
Şu an aklımdaki kulaklık: Razer Barracuda X
Not: Mümkünse Razer, Steel series ve Logitech markaları arasında bir öneri olsun. Diğer markalar hakkında pek bilgim olmadığından kaynaklı.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Erdoğan Aktaş
Bütçe: Maksimum 3.500 ama aşırı fark oluşturacak bir kulaklıkta 4000'e çıkabilirim.
Aranan özellikler:
1)Kablosuz
2)Mikrofonu takıp çıkarılabilen
3)Mikrofon kalitesinin iyi olup sesin net gitmesi(Şu anki kulaklığımın ,Razer Blackshark V2X, mikrofonundan daha iyi bir mikrofon)
4)Mümkünse bluetooth desteklemesi
Şu an aklımdaki kulaklık: Razer Barracuda X
Not: Mümkünse Razer, Steel series ve Logitech markaları arasında bir öneri olsun. Diğer markalar hakkında pek bilgim olmadığından kaynaklı.
barracuda x alıcaksan indirime giriyor 10 15 günde bir kral bilgin olsun geçen hafta 2kydı 1 ay önce 1750

• Beğen
Reaksiyonlar: Lyu5

Lyu5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berk Cavunt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
barracuda x alıcaksan indirime giriyor 10 15 günde bir kral bilgin olsun geçen hafta 2kydı 1 ay önce 1750
Aynen, geçen hafta görmüştüm. Hatırlattığın için teşekkür ederim. Olur da bu kulaklıkta karar kılarsam indirimi beklerim.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Erdoğan Aktaş
Aynen, geçen hafta görmüştüm. Hatırlattığın için teşekkür ederim. Olur da bu kulaklıkta karar kılarsam indirimi beklerim.
ben alcaktım kararsız kaldım fps oyunlar için alınmaz diye yorum okudum arkdaşlara aldık çok memnun bende alıcam

• Beğen
Reaksiyonlar: Lyu5
Top Bottom