Neler Yeni

4500TL'ye oyun için kablosuz kulaklık önerisi

darkkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
darkk
Bütçe
4000
Razer BlackShark v2X kullanıyorum. Kulaklığımı satıp kablosuz almak istiyorum. Setup'ım Razer kulaklık da tekrardan Razer olmasını istiyorum. Alabilileceğim F/P kulaklığı arıyorum. Başka markaların önerilerine de açığım ama önceliğim Razer.

Razer Barracuda X almayı düşünüyorum sepete 3.500tl​

undnaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
undnaf undnafoğulları

Razer Barracuda X bildiğim kadarıyla iyi bir kulaklık. KABLOLU KABLOSUZ AŞŞAĞIDA YAZDIM :)

ama yinede

bunlara bakabilirsin

başka marka olarak ise:

BUNLARI ÖNEREBİLİRİM :)

darkkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
darkk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hyperx corsair bunlar razerdan daha mı iyi razer almayı düşünüyor setup bozulmaması için amanaman bi fark m

Razer Barracuda X bildiğim kadarıyla iyi bir kulaklık. KABLOLU KABLOSUZ AŞŞAĞIDA YAZDIM :)

ama yinede

bunlara bakabilirsin

başka marka olarak ise:

BUNLARI ÖNEREBİLİRİM :)
Hyperx corsair bunlar razerdan daha mı iyi razer almayı düşünüyor setup bozulmaması için amanaman bi fark m

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Emir

Fps içinse https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,301547768.html
razer marka kulaklıklar çok kaliteli bulmuyorum açıkçası.Genel kullanım içinse https://www.itopya.com/corsair-hs80-wireless-dolby-atmos-rgb-siyah-gaming-kulaklik_u14436
ikiside çoktatlı kulaklık.Bütçeni çıkartabilirsen değeceğini düşünüyorum

darkkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
darkk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

darkkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
darkk
Alinacak kulakliklari belirttim.Ille de wireles olsun diyip kotu kulaklik almak yerine sahsen kendim attiğim kulakliklarin wireless olmayan modellerinden alirdim
zaten razer blackshark v2x kullanıyorum kablo istemediğimden wireles istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alinacak kulakliklari belirttim.Ille de wireles olsun diyip kotu kulaklik almak yerine sahsen kendim attiğim kulakliklarin wireless olmayan modellerinden alirdim
sizin attığınız fiyatlara çıkamam

Son düzenleme:
Top Bottom