Kablosuz kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
32
Bütçe
2000
2.000 civarı bütçem var. Oyun için kullanacağım. Aklımda artics 1 wireless, Cloud core wireless, G g435 var. Kablosuz istiyorum. Bütçede oynama yapabilirim. Önerileriniz bekliyorum

Cloud core alabilirsin bence 2000 tl bandında iyi bir kulaklık

Son düzenleme:
Cloud core kullanıyorum memnunum.

2.000 civarı bütçem var. Oyun için kullanacağım. Aklımda artics 1 wireless, Cloud core wireless, G g435 var. Kablosuz istiyorum. Bütçede oynama yapabilirim. Önerileriniz bekliyorum
G435'i sil bence listeden. Malzeme yapısı fln çok dandik. Arctis 1 wireless, ses kalitesi güzel, rahat bi kulaklık, HyperX Cloud 2 denemiştim rahat, ses kalitesi güzel bi kulaklıktı ama hyperx cloud core wireless nasıl bilmiyorum. Razer barracuda x 2022'ye de bakabilirsin. Tavsiye edenler var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G435'i sil bence listeden. Malzeme yapısı fln çok dandik. Arctis 1 wireless, ses kalitesi güzel, rahat bi kulaklık, HyperX Cloud 2 denemiştim rahat, ses kalitesi güzel bi kulaklıktı ama hyperx cloud core wireless nasıl bilmiyorum. Razer barracuda x 2022'ye de bakabilirsin. Tavsiye edenler var.
ek olarak Corsair Void Elite Wireless'e de bakabilirsin. o kulaklığıda önerenler var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak Corsair Void Elite Wireless'e de bakabilirsin. o kulaklığıda önerenler var
cloud 2 kablolu mu denediğin, kablosuzunu almayı düşünüyorum

cloud 2 kablolu mu denediğin kablosuzunu almayı düşünüyorum
ben kablolusunu denemiştim fakat şöyle bir şey var; Kabloluda ses kartı olduğu için sesi daha iyi diyorlar, ama kablosuz alacaksan youtubede ikisinin karşılaştırmasını yapanlar var.

aldım hocam teşekkürler yalnız bu indirimli fiyatı mı internette 2600 en ucuzu
Hocam bu kulaklığın 2021 ve 2022 modeli var. Umarım aldığınız 2022'dir. ama 2021 modelini almış olma ihtimaliniz var. almadan önce piyasayı araştırsaydınız

Geri