hs80 wireless tek sıkıntısı 20 saat sarj sunuyor geri kalan her şeyi perfectmerhabalar yeni yıl farkları gelmeden kablosuz kulaklık almak istiyorum önerisi olan var mı ?
Güzel duruyor incelemesini de izledim hoşuma gitti peki bu kulaklığın haricinde başka öneriniz var mıhs80 wireless tek sıkıntısı 20 saat sarj sunuyor geri kalan her şeyi perfect
Corsair HS80 RGB Wireless Kulaklık Seti İncelemesi
Mikrofon kalitesi ve Dolby Atmos desteÄiyle dikkatimizi çeken yeni oyuncu kulaklıÄı HS80 RGB Wireless modelini inceliyoruz... Kablosuz ya da USB olarakwww.technopat.net
arctis 7 miydi 7p miydi öyle bir kulaklık vardı 30saat sarj ömrüydü onun tavsiye edebilceğim başka bir ürün yok bu arada hs80 i ben kablolu kullanıyorum ben aldığım zmaan wireless 15k idi eğer soruların olursa sorabilirsn banaGüzel duruyor incelemesini de izledim hoşuma gitti peki bu kulaklığın haricinde başka öneriniz var mı
Arctis 7 almayı düşünüyordum ama konu açıp alınır mı diye sorduğumda cok fazla olumsuz yorumla karşılaştım yoksa arctis 7 almayı düşünüyordumarctis 7 miydi 7p miydi öyle bir kulaklık vardı 30saat sarj ömrüydü onun tavsiye edebilceğim başka bir ürün yok bu arada hs80 i ben kablolu kullanıyorum ben aldığım zmaan wireless 15k idi eğer soruların olursa sorabilirsn bana
hatta bi forumda baya detaylı incelemesi vardı https://www.technopat.net/sosyal/konu/corsair-hs80-rgb-wireless-premium.2203042/
Kablolu kullanma sansi yok diye biliyorum degil miArctis 7 almayı düşünüyordum ama konu açıp alınır mı diye sorduğumda cok fazla olumsuz yorumla karşılaştım yoksa arctis 7 almayı düşünüyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala almayı düşünüyorum ama çok riskli geliyor
Tam olarak emin değilim ama kabloyu takıp kullanmaya devam edemiyorsun diye biliyorumKablolu kullanma sansi yok diye biliyorum degil mi
O zaman hs 80 wireles almalisinz onu kablolu kullanabiliyorsunuzTam olarak emin değilim ama kabloyu takıp kullanmaya devam edemiyorsun diye biliyorum
bana da beyaz lazım arkadaş 3k ya verecekRazer Barracuda X 2022 sipariş verdim bende dün. Fiyatı 3500 lira. günlerdir araştırıyorum en uygunu bunu bulabildim.
Bana en çok tavsiye edilen https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-Kablosuz-Kulaklığı-Kayıpsız/dp/B09GW8F64V/ref=sr_1_2?adgrpid=120394775229&hvadid=514666380911&hvdev=c&hvlocphy=1012781&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=14221701608668866567&hvtargid=kwd-1686721155272&hydadcr=12194_2265786&keywords=steelseries+arctis+7++&qid=1703755662&sr=8-2
bu ürün oldu fakat bütçemi aştığı için razer tercih ettim.
Hayırlı olsun şimdiden.bana da beyaz lazım arkadaş 3k ya verecek