Neler Yeni

Kablosuz kulaklık önerisine ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Zeyrek
Şu anda g435 kullanıyorum temudan me6s mikrofonunu satın aldım şu anki kulaklığımın yanına yeni kablosuz bir kulaklık almak istiyorum mikrofonu aşırı önemli değil aldığım mikrofonu kullanacağım önerilere açığım bütçe olarak ta maksimum 5-6 civarı çıkar açıkçası kablosuz olması önemli şimdiden yazan arkadaşlara teşekkürler

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
İhtiyaçların nedir tam olarak ben kendi ihtiyaçlarıma göre mesut çeviğin twitter topluluğunda danıştığımda çoğunluk steelseries önermişti
Gönderiyi alta ekliyorum

Ekler

• Screenshot_20250325_221327_X.jpg
    Screenshot_20250325_221327_X.jpg
    494.6 KB · Hit: 18

MoonWalk

80+ Bronze
G435 hafif bir kulaklık, bütçeye göre HS80 W var ancak ağır gelebilir. Nova 5 W 265 gram olduğundan daha iyi olur, kalitesi de memnun edecektir. G733 de daha hafif diğerlerine göre ancak Nova 5 W kadar memnun etmeyebilir ses performansı açısından.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan Zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İhtiyaçların nedir tam olarak ben kendi ihtiyaçlarıma göre mesut çeviğin twitter topluluğunda danıştığımda çoğunluk steelseries önermişti
Gönderiyi alta ekliyorum
hem bilgisayarda kullanacağım hem de telefonda yani bluetooth özelliği olması gerekiyor o yüzden mesela g733 ü alamıyorum benim için yüksek ses versin ve mikrofonu da verdiğim paraya deysin istiyorum önerilere açığım pek bi fikrim yok açıkçası birde hafif olsa daha hoş olur

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
hem bilgisayarda kullanacağım hem de telefonda yani bluetooth özelliği olması gerekiyor o yüzden mesela g733 ü alamıyorum benim için yüksek ses versin ve mikrofonu da verdiğim paraya deysin istiyorum önerilere açığım pek bi fikrim yok açıkçası birde hafif olsa daha hoş olur
O zaman kulakiçi modellere yönelmen lazım benim pek bilgim yok işim gereği bi sürü kulaklığım var istediğimi kullanıyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,443
İsim
Emir
Fps içinse cloud 3 wireless en iyisi olabilir.Fakat default sesi düşük oluyor.Eq ayarı ve mono sesi kapatırsan asıl kendi sesini verebiliyor.Genel kullanım içinse(dizi film oyun vs)hs80 max en iyi seçenek olabilir.Max 65 saat sarj süresi verirken wireless 20saat sarj süresi veriyor.Fakat max modelinin fiyatı uçmuş.20saat sarj süresi sunan kulaklıkta tercihen almazdım.Arctis nova 7 bakablrsn denemedim fakat kullanıcı yorumları kötü değl diye biliyoru m

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,037
Üyeler
170,799
Son üye
Emre1905gs
Top Bottom