yaqlasma
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Caner güven
- Bütçe
- 2000
Merhaba
Kablosuz bir fare arayışındayım.Cikamadim işin içimden. Fiyatlar daha da patlamadan .
Elim ölçüsü 19/9 (palm)
1. Model darmoshark m3.
2 Model razer deathadder v2 pro
3. Model razer deathadder v2x hyperspeed aralarinda kaldim
( pilli olan sanki biraz mide bulandiracak zamanla ) yada pil daha uzun kullanım sunuyor. sarjlı pil ve cihaz alip daha sağlıklı kullanir miyiz bilemedim . Diğerlerinde de batarya sonunda ölecek . Pil daha kolaylıkla bulunur değiştirilir . Her hangi birini kullanan dostların fikri nedir öneriniz nedir 1600 bandındaki m3 cok makul geldi bana fiyat yüzünden . ( Birde merak ettiğim ilk defa boyle yuksek maliyetli maus alacagim razer alirsak 3 sene sonra arizalansa parca bulabilir miyiz darmoshark m3 bulamazmışım gibi geliyor da
hayatimiz f/p oldu bir yardım edin dostlar . 2500 bandına çıkmak hiç istemiyorum . 1500 2k arası Max bütçe
Haftada 2-3 saat anca oyun oynuyorum CS fm banner lord birde .
Ek birde hangisi daha yeni model . V2 pro kalitesi yüksek üst seviye fakat o parayada yazık. Bir el atın hocam 2. El de bakıyorum bu V2x ikinci elde 3-4 ay önce alınanlar var 1k civarı tercih edilir mi sıfır mi alayım .
Çok teşekkür ederim herkese şimdiden .
wraithesports.com
www.epey.com
Pilli modelde beyaz yok ama alıp kaplama yaparız artık
Kablosuz bir fare arayışındayım.Cikamadim işin içimden. Fiyatlar daha da patlamadan .
Elim ölçüsü 19/9 (palm)
1. Model darmoshark m3.
2 Model razer deathadder v2 pro
3. Model razer deathadder v2x hyperspeed aralarinda kaldim
( pilli olan sanki biraz mide bulandiracak zamanla ) yada pil daha uzun kullanım sunuyor. sarjlı pil ve cihaz alip daha sağlıklı kullanir miyiz bilemedim . Diğerlerinde de batarya sonunda ölecek . Pil daha kolaylıkla bulunur değiştirilir . Her hangi birini kullanan dostların fikri nedir öneriniz nedir 1600 bandındaki m3 cok makul geldi bana fiyat yüzünden . ( Birde merak ettiğim ilk defa boyle yuksek maliyetli maus alacagim razer alirsak 3 sene sonra arizalansa parca bulabilir miyiz darmoshark m3 bulamazmışım gibi geliyor da

Haftada 2-3 saat anca oyun oynuyorum CS fm banner lord birde .
Ek birde hangisi daha yeni model . V2 pro kalitesi yüksek üst seviye fakat o parayada yazık. Bir el atın hocam 2. El de bakıyorum bu V2x ikinci elde 3-4 ay önce alınanlar var 1k civarı tercih edilir mi sıfır mi alayım .
Çok teşekkür ederim herkese şimdiden .

Darmoshark M3 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Mouse
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed Mouse RZ01-04130100-R3U1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Pilli modelde beyaz yok ama alıp kaplama yaparız artık