- Reaksiyon skoru
- 19
Agalar 10/11 aylık bi pcyi ders için kaldırıcam mouseu da kutusuna koyucam kapatıp koysam bataryasında sıkıntı olur mu ?
mouse:Ninjutso sora v2
Agalar 10/11 aylık bi pcyi ders için kaldırıcam mouseu da kutusuna koyucam kapatıp koysam bataryasında sıkıntı olur mu ?
tamamdır teşekkürlerhiç bişe olmaz minnacık bir bataryası var ztn emin olmak istersen bitir şarjını sömür öyle koy
Kesinlikle sıfıra ya da çok yakın bir değere indirmeni şiddetle önermiyorum. %30-%40 seviyeleri uzun süreli saklamak adına en güvenli aralıktır.tamamdır teşekkürler
voltaj kaybına uğrarsa mouse çöp mü oluyor garanti kapsamına giriyo mu veya tamir edilebiliyo mu?Kesinlikle sıfıra ya da çok yakın bir değere indirmeni şiddetle önermiyorum. %30-%40 seviyeleri uzun süreli saklamak adına en güvenli aralıktır.
Sıfıra yaklaştırırsan uzun vadeli beklemede voltaj kaybına uğrar ise geri şarj edemeyebilirsin. Günümüzde çoğu cihaz voltaj düşmelerinde önce voltajı dengeleyip ardından bataryayı şarj etmeye başlıyor. Ancak yine de riske atmaya pek gerek olduğunu düşünmüyorum.
Yok hocam çöp olmaz, voltajı zaten büyük ihtimalle kendi dengeler şarj etmeye devam edebilir ama bazı durumlarda voltaj sınırın altına iyice düştüğünde hiçbir şekilde dengeleyemiyor bataryanın çıkarılıp makine ile voltajının dengelenmesi gerekebiliyor.voltaj kaybına uğrarsa mouse çöp mü oluyor garanti kapsamına giriyo mu veya tamir edilebiliyo mu?
doğru diyosun hocam %30-%40 bandında tutarın öyle koyarım kutuya sağolasın bikgiler için iyi geceler dilerim.Yok hocam çöp olmaz, voltajı zaten büyük ihtimalle kendi dengeler şarj etmeye devam edebilir ama bazı durumlarda voltaj sınırın altına iyice düştüğünde hiçbir şekilde dengeleyemiyor bataryanın çıkarılıp makine ile voltajının dengelenmesi gerekebiliyor.
Bu voltaj dengeleme dediğim mevzu genelde bilgisayar telefon tablet gibi cihazların bir çoğunda olabiliyor mouse larda da vardır diye düşünüyorum ama çoğunda da olmayabilir. Riske girmeye pek değmez açıkçası.
Rica ederim sana da iyi gecelerdoğru diyosun hocam %30-%40 bandında tutarın öyle koyarım kutuya sağolasın bikgiler için iyi geceler dilerim.