yusufxx1
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Merhabalar, 4 yıl kullandığım razer deathadder mousemi değiştirip kablosuz almak istedim. İlk olarak giriş seviyesi bir model alıp duruma göre yükseltmeyi düşünüyordum. Fevell Z1 SE aldım. Kullanılmıyacak derecede takılarak ilerliyordu. Kenarda durdu yine razer'ı kullandım. Ve sorunu araştırdım biraz bazıları modemle yakın olursa sorun olabilir 2.4GHz hattında demişlerdi. Bende internet çoğaltıcı vardı,onun yerini değiştirdim ama sorun hala aynı. Bilgisayarımı değiştirdim, yeni bir sistem aldım onunla beraberde yeni ve daha üst bir kablosuz mouse alayım dedim. MCHOSE A5 Ultra aldım. Spirit of Aim mouse pad ve xraypad jade skates aldım şuanlık daha iyi günlük kullanımda fark etmiyor fakat oyunlarda ani dönüşler yaparken hala takılıyor bu nedenle kendimi rahat hissedemiyorum, eski aim özgüvenimi kaybettim. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Birde dongle'ı nereye taksam daha doğru olur? Bilgisayarıma takılı olan kablosuz kulaklık,klavye,2 Mouse (Fevell'de bağlı şarj biterse diye),Gamepad var.