Kablosuz Mouse Önerisi (Bütçem 4k)

warg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
121
Bütçe
4000
Dostlar selamlar, FPS oyunları oynuyorum o yüzden kaliteli bir şey arıyorum. Şarjlı olursa iyi olur, teşekkürler.

Dostlar selamlar, FPS oyunları oynuyorum o yüzden kaliteli bir şey arıyorum. Şarjlı olursa iyi olur, teşekkürler.
Tutuşuna ve el ölçülerine göre değişir ama önereceğim mouselar bunlar

1-Superlight 2 (4,5k)
2-Ninjutso Sora V2 (4,1k)
3-Lamzu Maya X (3,9K)
Eğer bütçe aşabiliyorsan bu listeye şu mouselarda girer;
WlMouse Beasts X 8k (5,8K)
Razer Viper V3 Pro(6,6K)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-Superlight 2 (4,5k)
3-Lamzu Maya X (3,9K)
Razer Viper V3 Pro(6,6K)
Aktif olarak superlight 2 kullanıyorum ve oldukça memnunum şarj konusunda'da baya iyi gidiyor. Elimde bide Lamzu Maya var, mouse ufak ve çok hafif onda'da oldukça memnunum ama sana önerdiğim Lamzu Maya X bu model daha gelişmiş versiyonu.

1-Superlight 2 (4,5k)
3-Lamzu Maya X (3,9K)
Razer Viper V3 Pro(6,6K)

Aktif olarak superlight 2 kullanıyorum ve oldukça memnunum şarj konusunda'da baya iyi gidiyor. Elimde bide Lamzu Maya var, mouse ufak ve çok hafif onda'da oldukça memnunum ama sana önerdiğim Lamzu Maya X bu model daha gelişmiş versiyonu.
mouse işini biliyon sen ben de aynılarını öneriyorum hocam bütçe artarsa beast x i alın kullandığım en iyi şeydi

mouse işini biliyon sen ben de aynılarını öneriyorum hocam bütçe artarsa beast x i alın kullandığım en iyi şeydi
sağ olun hocam, superlight 2 almasaydım beasts x alırdım. Hala merakım var o mouse'a çok fena duruşu var. Hele bide Beasts X Fabulous serisi varya felaket

Bende bunu kullanıyorum 2 aydır gayet memnunum mouse u tam anlamıyla hissediyorsun şimdi bir de lamzu Atlantis mini champions edition çıkmış 4199tl onu da önerebilirim

1-Superlight 2 (4,5k)
3-Lamzu Maya X (3,9K)
Razer Viper V3 Pro(6,6K)

Önerilerin için teşekkürler hocam, superlight 2 alacağım yüksek ihtimalle çok kaliteli bi mouse.
Hocam bir de kablosuz klavye alacağım yardımcı olur musunuz

Önerilerin için teşekkürler hocam, superlight 2 alacağım yüksek ihtimalle çok kaliteli bi mouse.
Hocam bir de kablosuz klavye alacağım yardımcı olur musunuz
Bütçen nedir? Eğer 1K'ya çıkabiliyorsan Aula F75 al geç derim.

beast x çok küçük bi mouse mümkünse beast x max modeline yönelmesi daha faydalı olur

beast x çok küçük bi mouse mümkünse beast x max modeline yönelmesi daha faydalı olur
ayrıca palm tutuş için deathadder v3 pro ya da sword x modeline de bakabilirsin.

ayrıca palm tutuş için deathadder v3 pro ya da sword x modeline de bakabilirsin.
hocam siz beasts x min ile karıştırdınız.

1732088798232.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,176
Üyeler
184,272
Son üye
Trueno
Geri