Neler Yeni

Kablosuz mouse önerisi

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bütçe
300
Ele güzel oturan şık görünümlü gaming tipi olmayan kablosuz mouse lazım. Işıklı olacaksa da beyaz renk kendi logosunu aydınlatan güzel hoş bir ışığı olsun. Lazeri kaliteli olsun da aşırı hassas olmasına gerek yok oyun oynanilmayacak sadece müşteriye çizim yapılacak. Yıllarca götürmesi lazım. Umarım hoş bir kablosuz mouse önerirsiniz bütçeyi en fazla 100tl arttırabilirim ama bir mousa da o kadar para harcamak istemiyorum açıkçası.

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,743
İsim
Hacı
Kablosuz olması şart mı?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz olması şart mı?
Kablosuz olması şart. Dükkanda kullanılacak müşteriye çizim yaparken kablo ile uğraşılmaz yeri gelir müşterinin evinde ölçü alırım da çizim yaparım kablosuz olsa iyi olur haliyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O mouse çok küçük ya ele güzel otursun bide şık güzel olsun o kadar basit kalmasın. Bende o tip Philips marka var beğenmiyorum tipini mouse zaten bozuldu çift tıklayan boyası dökük piranha mouse kullanıyorum şuanda.

Reepexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Talha Topçu
Ele güzel oturan şık görünümlü gaming tipi olmayan kablosuz mouse lazım. Işıklı olacaksa da beyaz renk kendi logosunu aydınlatan güzel hoş bir ışığı olsun. Lazeri kaliteli olsun da aşırı hassas olmasına gerek yok oyun oynanilmayacak sadece müşteriye çizim yapılacak. Yıllarca götürmesi lazım. Umarım hoş bir kablosuz mouse önerirsiniz bütçeyi en fazla 100tl arttırabilirim ama bir mousa da o kadar para harcamak istemiyorum açıkçası.
Kablosuz olması şart değilse rampage claw alabilşirsin 1-2 yıl arasında kullandım halada kullanıyorum rgb si var drag clic te yapabilirsin

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Kablosuz olması şart değilse rampage claw alabilşirsin 1-2 yıl arasında kullandım halada kullanıyorum rgb si var drag clic te yapabilirsin
Kablosuz olması şart oyun oynamak için almıyorum.

Kablosuz olması şart mı?
Reis böyle bir model gördüm ve çok beğendim bununla aynı görüntüde daha ucuzu var mıdır? Lazerinin hassaslığı pek önemli değil.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çizim için kullanacaksan bütçeni arttıramıyorsan ikinci el G305 falan bakabilirsin. Daha ucuzluk kablosuzlar çizim için seni üzebilir titreme falan yapar. Kablosuz şartsa ve çizim için kullanacaksan keseyi birazcık açıcan mecbur.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Çizim için kullanacaksan bütçeni arttıramıyorsan ikinci el G305 falan bakabilirsin. Daha ucuzluk kablosuzlar çizim için seni üzebilir titreme falan yapar. Kablosuz şartsa ve çizim için kullanacaksan keseyi birazcık açıcan mecbur.
Çizim programı Adeko17 o kadar da hassas mosusa gerek yok.

Bende g305 lightspeed'i çok beğendim de ama çok pahalı ya aynı görünümlü lazeri daha da kötü olanı yok mu yeterki ucuz olsun.

Son düzenleme:
Top Bottom