Neler Yeni

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup
Bütçe
1300
Merhabalar, Kablosuz mouse önerisi arıyorum, kullanmakta olduğunuz veya önerebileceğiniz mouseleri bekliyorum.
Bütçe : 1300
Aklımda bir kaç model var ama ne kadar doğru bilmiyorum biraz eski olabillirler.
1- Steel Series Rival 650 Quantum Wireless
2- Logitech G903 Light Speed
Bu ikisi şuan aklımda olanlar sizce nasıldır ?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
İlker Palalı
aerox 3 wireless kullanıyorum memnunum önerebilirim bütçene uyuyor

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
Bunların 3'ünü önerebilirim glorious biraz bütçenizi aşıyor ama pişman olmazsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunların 3'ünü önerebilirim glorious biraz bütçenizi aşıyor ama pişman olmazsınız.
Öneriler için teşekkür ederim fakat kullandığım kablolu mouse delikliydi ve içecek dökülmesi sonucu arızalandı. Artık biraz daha korkarak yaklaşıyorum. Piyasadaki çoğu mouse hafif olması amacıyla delikli olmuş ama bir tereddüt geliyor düşünürken, üstelik bir de bu fiyatlarda olduğundan dolayı bu tarz durumlarda ne yaparım bilmiyorum.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
Logitech g pro superlight çok güzel bi mouse indirimle o fiyata almıştım max 1 ay önceydi sanırım hatta 1200 dü

Juiclair0

80+ Silver
Öneriler için teşekkür ederim fakat kullandığım kablolu mouse delikliydi ve içecek dökülmesi sonucu arızalandı. Artık biraz daha korkarak yaklaşıyorum. Piyasadaki çoğu mouse hafif olması amacıyla delikli olmuş ama bir tereddüt geliyor düşünürken, üstelik bir de bu fiyatlarda olduğundan dolayı bu tarz durumlarda ne yaparım bilmiyorum.
bu suya dayanıklı ıp sertifikası var yanlış hatırlamıyorsam 54

Zeclas.

80+ Bronze
https://www.n11.com/urun/rampage-fury-z-kablosuz-moduler-optik-oyuncu-mouse-2087193
Mesaj otomatik birleştirildi:

rampage yazisina kanmayin bu tamamaen rampageden farkli bir sekilde uretiliyor dandik rampage mouselere benzemez

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
Ürünün resmi olarak IP54 sertifikası var hocam su ve toza karşı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Top Bottom