damn2u
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 970
- İsim
- Sercan SAYİT
- Bütçe
- 1000
Arkadaşlar öncelikle belirteyim çok fazla kablolu mouse geçmişim var, kablolu mouse kullanıpta kolay kolay memnun olmadığım bir model olmadı, seçimlerim hep iyi oldu fakat konu kablosuz mouse olunca nedense bir duvara tosladım. İlk deneyimim HP Omen Wireless modeli oldu, açıkcası macro atamada ki özellik ayarlarının çok kısıtlı olması dışında bir sıkıntısı yoktu, sadece bana gelen ürün şarj olmuyordu o yüzden iade etmiştim. İkinci deneyimim ise Razer Basiliks x Hyperspeed modeli idi ve bu mouse için ise hem ağır hem pillerini gün aşırı değiştirmek gerekiyor ve en önemlisi sanırım sağ ve sol switchler farklı kalitede kullanıldığı için bir taraf daha az sesli click yapıyor ve bu üründe kronik bir durummuş maalesef. Bunu da geçip incehesap cuma gecesi indiriminden MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless modelini aldım. Bu modelde ise bir sürü olumlu yorum arasından bir olumsuz yorumu görmezden gelip şansımı denemek istemiştim fakat gerçekten yorumda yazdığı gibi macro tuşlarında sallanma/oynama söz konusu olduğu gibi orta tekeri ileriye yuvarladığımda inanılmaz takır tukur bir ses geliyor, bu yüzden bu modeli da en kısa sürede iade edeceğim. E peki ben hangi modeli alıp rahat edeceğim? İncelemelerim arasında Glorious ve Hyperx modelleri vardı fakat onların da inceleme ve kullanıcı yorumlarında bazı eksilerine denk geldiğim için terettüddeyim. Çok uzun bir yazı oldu ama umarım okuyup o şekilde değerlendirmeye alırsınız. Açıkcası 1000 liradan fazla vermekte istemiyorum bilginize.