Neler Yeni

Kablosuz oyun kulaklığı mantıklımı ?

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ne anlatıyorsun sen ? Tam olarak nerede saçmalamışım ? Ses kaybı oluyor demiş ben de hayır olmuyor dedim. Sonradan ses kaltesini kastettim diye çevirdi.
Önce bi üslubuna dikkat et. Kablosuzda demiş arkadaş zaten. Sen kablolu diyorsun. Çocukcağız zaten kablosuz da ses kaybı olur falan demiş neyse.

Kısaca, kablosuz da ses kaybı olabilir cümlesini sen, hayır kabloluda olmaz demişsin. Bende onu sana anlatmaya çalışıyorum.

R0KA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Cem
Önce bi üslubuna dikkat et. Kablosuzda demiş arkadaş zaten. Sen kablolu diyorsun. Çocukcağız zaten kablosuz da ses kaybı olur falan demiş neyse.

Kısaca, kablosuz da ses kaybı olabilir cümlesini sen, hayır kabloluda olmaz demişsin. Bende onu sana anlatmaya çalışıyorum.
Kabloluda oluyor falan dememişim. Bak yine yanlış anlayıp anlatmaya çalışıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wireless kulaklık da usb adaptör ile bağlanıyor. Sen hem yanlış anlayıp hem de derdini anlatmaya çalışıyorsun. En iyisi sen konuya dahil olma.

Konu hakkında bilgin yok niye yazıyorsun ya.

Daha wireless ne onu bilmiyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,201
Üyeler
166,172
Son üye
djxjjsdejdkj
Top Bottom