Wireless yani USB ile takılan kablosuz mu yoksa Bluetooth ile bağlanılan kablosuzmu?kablosuz kulaklık önerir misiniz oyuncu aktif gürültü engelleyicisi olan bütcem 800 1000 TL civarı
spam atmadım kankaWireless yani USB ile takılan kablosuz mu yoksa Bluetooth ile bağlanılan kablosuzmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kankacım spamleme.
fark etmez wierless btWireless yani USB ile takılan kablosuz mu yoksa Bluetooth ile bağlanılan kablosuzmu?
Kankacım spamleme.
Kanka mesajın 2 kere gözüktü bende pardon.spam atmadım kankaneyden bahsediyorsun
fark etmez wierless bt
teşekkürler bakıyorumBu en iyisi senin kriterlerine göre.![]()
Rampage RM-K81 Deluxe 7.1 RGB Bluetooth Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-K81 Deluxe 7.1 RGB Bluetooth Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-K81 Deluxe 7.1 RGB Bluetooth Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.249,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer sevmezsen;teşekkürler bakıyorum
bakıyorum teşekkürlerEğer sevmezsen;
Bunada bakabilirsin.![]()
HP X1000 7HC43AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP X1000 7HC43AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP X1000 7HC43AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.050,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
wirelessi onun 3k laCorsair Void Elite