bekliyorum
bluetooth 5.0 bile destekliyor bence fiyatına göre wireless mouselar içinde daha iyisi yok yada ben bilmiyorum
benimde aklımda bu vardı zaten büyük ithimal bunu alırım dediğin gibiAmazon.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
bluetooth 5.0 bile destekliyor bence fiyatına göre wireless mouselar içinde daha iyisi yok yada ben bilmiyorum
avuç içi tutuş için uygunmudur bu?Amazon.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz
güzel mouse ama bluetooth oyun için kullanılmaz laptopta mobilde anca kullanılır bluetooth donglea göre gecikmesi çok fazla. donglela kullanılırsa güzel mouse alınırAmazon.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz
Katılıyorum ama zaten şunu belirtmek istedim yani en azından öyle bir artısıda var anlamında söylemiştim hocam bence fiyatına göre gerekli bir çok özelliği barındırıyor güzel mousegüzel mouse ama bluetooth oyun için kullanılmaz laptopta mobilde anca kullanılır bluetooth donglea göre gecikmesi çok fazla. donglela kullanılırsa güzel mouse alınır
dongle var demi yani bende alcam birde büyük el için uygun mu?Katılıyorum ama zaten şunu belirtmek istedim yani en azından öyle bir artısıda var anlamında söylemiştim hocam bence fiyatına göre gerekli bir çok özelliği barındırıyor güzel mouse
Kendim kullanmadığım için bu soruya maalesef cevap veremeyeceğim ama incelemelerini youtube üzerinden izlerseniz veya detaylı araştırırsanız sizin için çok daha iyi olacaktırdongle var demi yani bende alcam birde büyük el için uygun mu?
Büyük ihtimalle bu forumda veya farklı forumlarda konusu illaki açılmıştır bakmanızda fayda var ayrıca amazondan alırsanız elinize uymazsa iade edebilirsiniz bilginizeKendim kullanmadığım için bu soruya maalesef cevap veremeyeceğim ama incelemelerini youtube üzerinden izlerseniz veya detaylı araştırırsanız sizin için çok daha iyi olacaktır
pil şarj aletiyle yedek pille kullanılırsa bütçede fp gayet kablosuz olarakrival 3 wireless pil yiyor haberin olsun ben olsam asla yanaşmam, pişman olabilirsin.