Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Kablosuz RGB Mouse 60₺🔥🎁

Aliexpresste aynı fare senelerdir 100 tl şimdi temu çıktı diye her şeyi paylaşırsınız yandık 🤣🤣

hocam kim bilir kaç ay sonra gelicek orda gösterilen tarihlerde asla gelmiyor o ürünler
hiç güvenli durmuyor
Neyi kötülüyorsun hocam denedinmi? Hadi denemedin bizede inanmiyorsun youtubedemi yok? Gir aç bak az şu kötü düşüncelerden arın trendyol gibi uygulama aliexpress i geride biraktı bırakacak az görün gerçekleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler böyle değişik değişik ürünler aldım bunların hepsi böyle gelir mi sizce?
Gelir hocam ben 23 parça sipariş etmiştim dün şuan kargolanmiş :) bedava ürünler.

Neyi kötülüyorsun hocam denedinmi? Hadi denemedin bizede inanmiyorsun youtubedemi yok? Gir aç bak az şu kötü düşüncelerden arın trendyol gibi uygulama aliexpress i geride biraktı bırakacak az görün gerçekleri.

Gelir hocam ben 23 parça sipariş etmiştim dün şuan kargolanmiş :) bedava ürünler.
At s2 ya kullanmadan güven vermedi demeleri yok mu şxşwşxşs sipariş verdim bende gelmese de çok önemli bir şey değil yani denemiş olurum belki ileride uyguna bir şey gelirse rahat alırım

At s2 ya kullanmadan güven vermedi demeleri yok mu şxşwşxşs sipariş verdim bende gelmese de çok önemli bir şey değil yani denemiş olurum belki ileride uyguna bir şey gelirse rahat alırım

Sansürsüz yazsana kral korkuyomusun

Hepsi tek pakette mi geliyor sanırım 5 parça sınır var dı?

Geri