spartaktak
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
- Bütçe
- 2500
Selamlar, minimal bütçe ile kablosuz kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. İşe gidip gelirken metroda otobüste kullanacağım genelde. Silikonlu kulaklıklar kulağımda durmuyor ve sürekli düşüyor. Bu yüzden silikonsuz almayı düşünüyorum. Şu an seçeneklerim bunlar:
www.trendyol.com
www.idefix.com
Arada büyük farklar olmadığı sürece fazla para vermek istemiyorum. Yine de tüm önerilere açığım, şimdiden teşekkürler.

Huawei Freebuds SE 3 Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık - Seramik Siyah - Fiyatı, Yorumları
Huawei Freebuds SE 3 Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık - Seramik Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Samsung Galaxy Buds3 Gümüş Bluetooth Kulaklık SM-R530NZAATUR(Samsung Türkiye Garantili) - idefix
Samsung Galaxy Buds3 Gümüş Bluetooth Kulaklık SM-R530NZAATUR(Samsung Türkiye Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kulakiçi Bluetooth Kulaklıklar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.

Arada büyük farklar olmadığı sürece fazla para vermek istemiyorum. Yine de tüm önerilere açığım, şimdiden teşekkürler.