16mbps paketİnternet hızın kaç MBPS ve kabloluda kaç alıyorsun?
Bana biri kablosuzdan kabloluya geçersen kablosuzda aldığın hızın fazlasını alırsın dedideğişmesi mi gerek ?
Normal durum hocam.16mbps paket
12 mbps kabloluda bu kadar alıyorum
Wifi ile tam hızını alıyorsan kabloluda da hız değişmez hocam.Bana biri kablosuzdan kabloluya geçersen kablosuzda aldığın hızın fazlasını alırsın dedi
Modemden uzak değilsen, stabil bir Wifi hızın varsa gerek olmuyor.Wifi ile kablolu aynı hızı veriyor. Kablolu ile wifinin bir farkı yok o zaman.
Modem bilgisayarın hemen çaprazındaModemden uzak değilsen, stabil bir Wifi hızın varsa gerek olmuyor.
Mesela benim odam evin ters köşesinde kalıyor. 40 Mbps internetim var ama bazen 5, bazen 20 Mbps alıyorum ama kabloluda stabil 37-40.
Anladım teşekkür ederim ikinize dePaketiniz düşük olduğu için çok büyük bir artış bekleyemezsiniz. Örneğin 100 mbps bir paketi olan kişi wifi ile 70 mbps kablo ile 90-100 arası alabilir ama bu 16 mbps için kablo veya wifi pek anlam ifade etmiyor. Sadece bağlantınız daha stabil olur.
modem bilgisayarın hemen yanındaysa zaten en son hızı yeterince alır. senin altyapı kötü olabilir. modem arayüzüne gir genelde 192.168.1.1 orda modemin gördüğü hız alabileceğin max hız yazar bak istersen orayaModem bilgisayarın hemen çaprazında
benimde 16mbs denemiştim hiç bi fark yoktu,16mbps paket
12 mbps kabloluda bu kadar alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana biri kablosuzdan kabloluya geçersen kablosuzda aldığın hızın fazlasını alırsın dedi
modem bilgisayarın hemen yanındaysa zaten en son hızı yeterince alır. senin altyapı kötü olabilir. modem arayüzüne gir genelde 192.168.1.1 orda modemin gördüğü hız alabileceğin max hız yazar bak istersen oraya
16mbps pakette bazen altyapı kötü olduğundan 12mbps civarı verebiliyor telekom bu değerler senin modem ekranında yazar ne kadar hız gördüğü ordaki menüleri gez görürsün