Yardım Kaç adet ölü pixel var değişim olurmu ?

Repulser

80+
Reaksiyon skoru
32
Fotoğrafta ölü pixeller var ama bazıları pixellerin arasında vs kaç ölü pixel sayarlar bunu 5 adet altındaysa garantiye girmiyor sanırım.

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    517.7 KB · Hit: 78
  • 2.PNG
    2.PNG
    180 KB · Hit: 78
  • 4.PNG
    4.PNG
    190.7 KB · Hit: 77
Fotoğrafta ölü pixeller var ama bazıları pixellerin arasında vs kaç ölü pixel sayarlar bunu 5 adet altındaysa garantiye girmiyor sanırım.

Satıcıyla iletişime geçmeniz daha doğru olur. Çünkü rahatsız edici görünüyor. Belki biraz zorlarsanız direkt değişime de düşebilir.

Ölü piksel solucanı olmuş hocam bu sormana bile gerek yok direkt alırlar bunu

Ölü piksel solucanı olmuş hocam bu sormana bile gerek yok direkt alırlar bunu
ben bu ürünü outletden aldım 1 tane vardı sonradan böyle uzadı servise götürsem alırlarmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcıyla iletişime geçmeniz daha doğru olur. Çünkü rahatsız edici görünüyor. Belki biraz zorlarsanız direkt değişime de düşebilir.
ben bu ürünü outletden aldım 1 tane vardı sonradan böyle uzadı servise götürsem alırlarmı

DİREK İADE YAP KNK

Son düzenleme:

Outlet diye kusurlu ürün kullanman gerekmiyor. "Kullanımı engelleyecek kusur" olarak belirtirsin.
Muhtemelen Outlet olduğu için değişim yapmazlar, en azından iadesini alırsın. Olmadı üstüne ekleme yapar, başka bir şey alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,949
Üyeler
192,573
Son üye
İbrahimay38
Geri