Neler Yeni

Yardım 5 Adet farklı renkte ölü pixel var

RennH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
hüseyin güven
ASUS TUF Gaming VG27AQM1A bu modeli aldım hocam ama gaming gentr'den almanızı önermiyorum, iade süreçlerinde açılmış kutu monitörü iade almıyoruz falan diyorlar ama ASUS sözleşmesine görede yeterli sayıda pixel çıktı allaha şükür, yarın mesai saatlerinde arayıp konuşucam değişim veya iade için bakalım ne diyecekler
içime öyle bir kurt düştü ki.... Acaba ince hesaptan mı alsam iki yerde de aynı fiyat.

ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD monitör bu​

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
mehmet
Size kalmis ama gaminggentr ile ugrasilmaz

umtb

80+
böyle videolar var işe yarar mı hiç bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
mehmet
böyle videolar var işe yarar mı hiç bilmiyorum
Hocam var evet ama 5 tanesinide düzelteceğini sanmıyorum farklı farklı yerlerde farklı farklı renklerde garip bir şey ben riske atmak istemiyorum ileride çoğalır falan sıfır ürünü böyle kusurla kullanmak saçma geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piyasada 2K 240 hz 10-15k bandında üründe yok adam akıllı hepsi ölü pixel ile geliyor anlamadım gitti

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

umtb

80+
Hocam var evet ama 5 tanesinide düzelteceğini sanmıyorum farklı farklı yerlerde farklı farklı renklerde garip bir şey ben riske atmak istemiyorum ileride çoğalır falan sıfır ürünü böyle kusurla kullanmak saçma geliyor

Piyasada 2K 240 hz 10-15k bandında üründe yok adam akıllı hepsi ölü pixel ile geliyor anlamadım gitti
iade et gitsin hocam o zaman neden kullanıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
mehmet
İade edin hocam mal ayıplı
Direkt iade isteyebiliyor muyum hocam öyle?

Bu teknik servis saçmalıkları ile uğraşmadan çünkü arkaplanda THH'ye başvurdum ama 14 gün geçince falan sorun olur mu THH ile onu bilmiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

umtb

80+
Direkt iade isteyebiliyor muyum hocam öyle?

Bu teknik servis saçmalıkları ile uğraşmadan çünkü arkaplanda THH'ye başvurdum ama 14 gün geçince falan sorun olur mu THH ile onu bilmiyorum
Hocam aslında direkt piksel falan demeden iade etmek daha iyi diye biliyorum çünkü teknik servis aradan çıkıyor şunu söyleyeyim sadece iade almamaları gibi bir durum olamaz sonuna kadar gidin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
mehmet
Hocam aslında direkt piksel falan demeden iade etmek daha iyi diye biliyorum çünkü teknik servis aradan çıkıyor şunu söyleyeyim sadece iade almamaları gibi bir durum olamaz sonuna kadar gidin
Anladım ama şöyle bir sorun var uğraştırırlar mı bilmiyorum ama sitelerinde monitör iadesi almıyoruz yazıyor açıldıktan sonra :D

Bunu iade etmeye çalışırken başka monitör aldım bakalım o nasıl olacak onu amazondan aldım bu sefer,
Gigabyte M27Q X bakalım bu nasıl

Son düzenleme:

arfyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arif Yılmaz
Hijyen ürünü mü bu ne demek açılınca iade yok :) Kafasına göre yazıyor firmalar. 2025 başından beri 5 tane monitörü ölü pikselden sebep iade ettim. Ölü piksel diye belirtirseniz teknik servis vs. diye çok yokuş yaparlar ama. "15 günlük cayma hakkımı kullanıyorum" diye yazıp iade edin, kestirin atın. THH sonra düşüneceğiniz çare.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
BYsimiti
5 tane ölü piksel var muhakkak almalı firma

Top Bottom