Squex
80+ Silver
arenapark civarında mı oturuyorsun
arenapark civarında mı oturuyorsun
Yok cennet mahallesiarenapark civarında mı oturuyorsun
16Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun şekilde oy verirseniz genel bir ortalama görebiliriz bence. Dileyenler bu gönderi altına Speedtest sonuçlarını da bırakabilir tabii ki.
Ataşehir'e de fiber gelecek mi bilgi sahibimisiniz?Alıntıyı görüntüle
Türknet / Küçükçekmece / Cennet
Türknet Gigafiber
Türknet 750 mbps garantisi veriyor verdiği en yüksek değer şu ana kadar 960mbps oldu ping max 2 oluyor gayet memnunum
Fatura 99 TL
Ttnet 5 ping 54 download 7.60 upload 130 tl , taahhutun bitmesini bekliyorumHerkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun şekilde oy verirseniz genel bir ortalama görebiliriz bence. Dileyenler bu gönderi altına Speedtest sonuçlarını da bırakabilir tabii ki.
Ben 10-15 dk yürüme mesafesindeyim arenayaarenapark civarında mı oturuyorsun