Neler Yeni

Kaç Tl gümrük vergisi gelir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Koç
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Arkadaşlar tahminen kaç TL gumruk vergisi gelir?
TRY 544.10 37%OFF | ANNE Pro2 Mini taşınabilir kablosuz bluetooth 60% mekanik klavye kırmızı mavi kahverengi anahtarı oyun klavyesi ayrılabilir kablo sıcak
size şöyle anlatayım ülkemizin gümrük vergi sistemi çok saçma mi band 3 almıştım 14.75 tl vergi geldi 1.5 tl anahtarlık aldım 11 tl vergi geldi net bir şey diyemeyiz. Satıcı kargolamadıysa ona paket üzerine uygun fiyat yazmasını talep edin. Geriye tek şans gümrükte fiyatı yazan adamın kaç yazacağı

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
size şöyle anlatayım ülkemizin gümrük vergi sistemi çok saçma mi band 3 almıştım 14.75 TL vergi geldi 1.5 TL anahtarlık aldım 11 TL vergi geldi net bir şey diyemeyiz. Satıcı kargolamadıysa ona paket üzerine uygun fiyat yazmasını talep edin. Geriye tek şans gümrükte fiyatı yazan adamın kaç yazacağı
Abi simdi 150 tl felan gelir mi maxne kadar gelir bunun icin bir yorum yapabilir misin? Valla parayi zar zor ayarliyabiliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Abi simdi 150 TL felan gelir mi maxne kadar gelir bunun icin bir yorum yapabilir misin? Valla parayi zar zor ayarliyabiliyorum.
ya gerçekten sana bir şey desem yanlış olur çok saçma ben anahtarlık aldığım gün şakasız 1.5 tl anahtar para üstü diye almıştım 11.5 geldi şok oldum earbuds aldım 27 tl vergi geldi çok saçma işliyor. Adam şöyle gidipte 5-10 dolar yazdıysa ürüne bi en az 50 bulundur diyeyim. Ama satıcı gidip ürüne 75 dolar da kaç tl verdiysen onuda yazabilir sana hiç açmadan yapıştırır. Aliexpress den alışveriş yaparken not olarak bırakın her zaman düşük fiyat yazarmısın diye

Dorpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Doruk pazarcı
İlgilendiği Kategoriler
donanım
TRY 544.10 37%OFF | ANNE Pro2 Mini taşınabilir kablosuz bluetooth 60% mekanik klavye kırmızı mavi kahverengi anahtarı oyun klavyesi ayrılabilir kablo sıcak
Öncelikle net değil ancak 10 TL(gümrüğe sunum ücreti) + yüdeyirmi vergi kesilir

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
size şöyle anlatayım ülkemizin gümrük vergi sistemi çok saçma mi band 3 almıştım 14.75 TL vergi geldi 1.5 TL anahtarlık aldım 11 TL vergi geldi net bir şey diyemeyiz. Satıcı kargolamadıysa ona paket üzerine uygun fiyat yazmasını talep edin. Geriye tek şans gümrükte fiyatı yazan adamın kaç yazacağı
Arkadaşın dediklerinin sadece bir kısmına katılıyorum o da gümrükte işler başı boş ve çok saçma sistem var. 8-9 TL vergi ücreti alıyorlar ve bazen ürünün kutusunu açmayıp direkt + 7-8 TL vergi çakıyorlar. Bu olanlar da kesin değil bazen açıp ekstra vergi koyabiliyorlar.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Ali Mert Okuducu
%20 diye biliyorum ama yanlış olabilir.

Top Bottom