klavye nasıl guzel mı alınır mı?Alıntıyı görüntüle
görünüşü harbi çok iyiymiş
Garantisi olmuyor çinden geliyor switchleri markasız diye biliyorum.beyler bu klavyeleri alan var mı çok ucuz değil mi yani 300 400 TL'ye membran klavye yok
24 Kasımi bekleyin derim. Daha kaliteli ve daha ucuza bulmak mümkün olabilir diye düşünüyorum.klavye nasıl guzel mı alınır mı?
ne var hocam o tarıhte24 Kasımi bekleyin derim. Daha kaliteli ve daha ucuza bulmak mümkün olabilir diye düşünüyorum.
Pardon 25 Kasım black friday.ne var hocam o tarıhte
peki bir şey soracagım bunlardan ek vergi cıkıyor mu?24 Kasımi bekleyin derim. Daha kaliteli ve daha ucuza bulmak mümkün olabilir diye düşünüyorum.
Geçen yıl aldığım ürünlerle bayağı kâr, hediye ve ihtiyaçlarımi hallettimne var hocam o tarıhte
Hayır ödeme sayfasında ne yazıyorsa o ödenir. yalnız kargo süresi biraz uzun oluyor yoğunluktan dolayı.peki bir şey soracagım bunlardan ek vergi cıkıyor mu?
lojistik derken? bir de neden bunlar bu kadar ucuzGeçen yıl aldığım ürünlerle bayağı kâr, hediye ve ihtiyaçlarımi hallettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır ödeme sayfasında ne yazıyorsa o ödenir. yalnız kargo süresi biraz uzun oluyor yoğunluktan dolayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satıcı önemli değil ama lojistik Amazon olmalı buna dikkat edin yeterli.
Bu konudaki klavye ucuz değil. Daha iyisi 115 TL'ye satıldı. Ben klavye alamadım ama çok uyguna mouse aldım. Lojistik yani kargosu Amazon olmalı.lojistik derken? bir de neden bunlar bu kadar ucuz
aynı ozellikte ki bir klavye tr de 1k falan herhalde o yuzden dedimBu konudaki klavye ucuz değil. Daha iyisi 115 TL'ye satıldı. Ben klavye alamadım ama çok uyguna mouse aldım. Lojistik yani kargosu Amazon olmalı.
Doğru burada maalesef pahalı.aynı ozellikte ki bir klavye tr de 1k falan herhalde o yuzden dedim