KAÇ W Psu gerekir bu sisteme Değişmeyi düşünüyorum

Eldar12

80+
Reaksiyon skoru
2
ASUS Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart

POWERCOLOR REAPER RADEON RX9060XT 16G-A 16GB

AMD Ryzen 7 8700F 4.10GHz

Patriot Viper Venom PVV516G60C30 16GB DDR5 6000MHz CL30

Patriot P410 PCIe Gen4 x4 (NVMe 1.4) M.2 2280 SSD R/5000 W/4500 [1TB]

Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 600W Kasa

Segotep Wind Clear T2 Siyah 80mm Kule Tipi İşle
mci Soğutucu

ASUS Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart

POWERCOLOR REAPER RADEON RX9060XT 16G-A 16GB

AMD Ryzen 7 8700F 4.10GHz

Patriot Viper Venom PVV516G60C30 16GB DDR5 6000MHz CL30

Patriot P410 PCIe Gen4 x4 (NVMe 1.4) M.2 2280 SSD R/5000 W/4500 [1TB]

Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 600W Kasa

Segotep Wind Clear T2 Siyah 80mm Kule Tipi İşle
mci Soğutucu
Sistemi iptal et. O PSU gerçekte 450W veriyor çok masraflı sistem. Sonradan para harcama.
Bu sistemi alabilirsin.

Sistemi iptal et. O PSU gerçekte 450W veriyor çok masraflı sistem. Sonradan para harcama.
Bu sistemi alabilirsin.
Psu Haricî sistemin tam olarak neyi var hocam anlayamadım fazla bilgi sahibi değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistemi alabilirsin.
Birde gerçekte 450w verdiğinin kanıtını nereden bula bilirim veya siz bu bilgiye nereden ulaştınız banada söylerseniz iptal açıklaması yazayım siteye

Psu Haricî sistemin tam olarak neyi var hocam anlayamadım fazla bilgi sahibi değilim

Birde gerçekte 450w verdiğinin kanıtını nereden bula bilirim veya siz bu bilgiye nereden ulaştınız banada söylerseniz iptal açıklaması yazayım siteye
8700F de kötü. Fiyat ne bilmiyorum ama 30K falan değilse alınmaz bence.

12V kanalından 450W veriyor ama iptal açıklamasına bunu yazma. Ürün hazırlanmadıysa eğer hiçbir sebep yokken iptal edebilme hakkınız olmalı.

33 k fiyatı

Ugrasmasam onla ürün gelsin 1 ay sonra psu değişirim 700w psu alsam yetmezmi. Bu sisteme
Kasayı değiştirme imkanı yok muydu? Kasa iyi olsa 33k fena değil kullan diyeceğim de bunu düzgünce kullanmak için 4K kadar da psu dahil kasa masrafı gerek o zaman da 37K ya çıkıyor fiyat, o fiyata da her türlü daha iyisi alınır diye düşünüyorum.

Kasayı değiştirme imkanı yok muydu? Kasa iyi olsa 33k fena değil kullan diyeceğim de bunu düzgünce kullanmak için 4K kadar da psu dahil kasa masrafı gerek o zaman da 37K ya çıkıyor fiyat, o fiyata da her türlü daha iyisi alınır diye düşünüyorum

12V kanalından 450W veriyor ama iptal açıklamasına bunu yazma. Ürün hazırlanmadıysa eğer hiçbir sebep yokken iptal edebilme hakkınız olmalı.
Vatandaki 17k olan sistemde daha iyi kasa/psu var o derece kötü bir kasa, böyle bir sistemi kim neden bu kasayla çıkarır anlamıyorum.

Kasayı degisemedim baska para çıkmadı 4 k psuya vermemde bu sisteme bence 700w psu fazlasıyla yeterlidir bitfenix marka +80 1.5 k satılıyor
Kasa aslinda fena değil psu sıkıntı sade beni 1 ay götürsün yeter

Vatandaki 17k olan sistemde daha iyi kasa/psu var o derece kötü bir kasa, böyle bir sistemi kim neden bu kasayla çıkarır anlamıyorum.
En kötü bi kaç ay akım korumalı prizle kullanacağım sonra bi akvaryum kasa alırım sistemi taşırım içine
Sistem beni uzun vadede götürür diye düşünüyorum

Kasayı degisemedim baska para çıkmadı 4 k psuya vermemde bu sisteme bence 700w psu fazlasıyla yeterlidir bitfenix marka +80 1.5 k satılıyor
Kasa aslinda fena değil psu sıkıntı sade beni 1 ay götürsün yeter

En kötü bi kaç ay akım korumalı prizle kullanacağım sonra bi akvaryum kasa alırım sistemi taşırım içine
Sistem beni uzun vadede götürür diye düşünüyorum
Valla şahsen o PSU ile sistemi çalıştırmam bile, birfenix dediğin de en fazla idarelik kullanılır o da kaliteli değil. Minimum 2500 civarı ayırman gerek PSU için, ayırmazsan senin tercihin tabi ama işin sonu 1000 lira orijinal adaptöre vermem diyip 100k lık telefonunu bozanlara benzeyebilir uyarayım :)

Ama bence de sistemi iptal etme şansın varsa iptal et, bu fiyatlara hem 7500F işlemcili hem düzgün kasa PSU olan sistem bulursun.

Geri