Uzun@KTimur @Taş Fırın Ekmeği arkadaşlar niye şaşırdınız kısa olduğum için mi şaşırdınız yoksa uzun olduğum için mi ?
yaşıma şaşırmış olabilme ihtimallerini eklemeyi unuttum amacım "ahaha boyum uzun" demek değil?Uzun olduğunu biliyor zaten ama nedense böyle bir soru sormuş.
mesajında yaşınla ilgili bir şey yoktu. Amacın o olmayabilir seni tanımıyorum. Ama uzun olduğunu sende biliyorsun.yaşıma şaşırmış olabilme ihtimallerini eklemeyi unuttum amacım "ahaha boyum uzun" demek değil?
yukarıda arkadaş 15 yaşında 185 olduğunu söylemişmesajında yaşınla ilgili bir şey yoktu. Amacın o olmayabilir seni tanımıyorum. Ama uzun olduğunu sende biliyorsun.
bunla bunun ne alakası var. Adam boyuna söylemiş. Sen boyunu söylüyorsun millet şaşırıyor bunda bir şey yok şaşırabilir ama sonra uzun olmasına rağmen neye şaşırdınız kısa mıyım siye sorarsa bana samimi gelmez. Neyse çok uzadı gerek yok tartışmaya kendine iyi bak.yukarıda arkadaş 15 yaşında 185 olduğunu söylemiş
Furkan sabahtandır gülüyorum.Yaş 3 boy 90CM
Tamam lan yakalandık 3 yaş 89CM ağız tadıyla 1CM fazla yazdırtmadın.Furkan sabahtandır gülüyorum.
Hah, açık sözlü ol.Tamam lan yakalandık 3 yaş 89CM ağız tadıyla 1CM fazla yazdırtmadın.
Ciddiyim12 yaş 172cm