Yardım Kaçak İphone 13 PRO Alınır Mı 13000 TL?

seloyldz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim arkadaşlar kafama takılan bir kaç soru var kaçak iphone 13 pro alınır mı alsam sıkıntı yaşarmıyım pasaportum YOK ımeı attırıcam seneden seneye ve ücreti 250 tl diye söyledi alıcağım kişi doğrumu bu ve telefonun hiçbir garantisi kutusu faturası yok jelatine sarılı geliyor sizce alınır mi alınmazmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim arkadaşlar kafama takılan bir kaç soru var kaçak iphone 13 pro alınır mı alsam sıkıntı yaşarmıyım pasaportum YOK ımeı attırıcam seneden seneye ve ücreti 250 TL diye söyledi alıcağım kişi doğrumu bu ve telefonun hiçbir garantisi kutusu faturası yok jelatine sarılı geliyor sizce alınır mi alınmazmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Jelatine sarılma nedeni sınırda el koyması kar diye ben çok telefon getirttim hepside gayet iyiydi hiç sıkıntı çıkarmadı

güvenmezdim

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim arkadaşlar kafama takılan bir kaç soru var kaçak iphone 13 pro alınır mı alsam sıkıntı yaşarmıyım pasaportum YOK ımeı attırıcam seneden seneye ve ücreti 250 TL diye söyledi alıcağım kişi doğrumu bu ve telefonun hiçbir garantisi kutusu faturası yok jelatine sarılı geliyor sizce alınır mi alınmazmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
13k veriyorsun 2700tl'den kaçma dostum,her yıl her yıl kim uğraşacak imei attırmayla.

Pasaport çıkartabilir,13k az buz bi para değil bir telefon için.
Sadece pasaport çıkartması yetmiyor dostum. Yurtdışına gidip gelmesi gerekiyor neresi olduğunun önemi yok. Gidip geldikten sonra kayıt ettirebilirim ve bildiğim kadarıyla apple cihazlara imei atılmıyor bence hiç girişme.

pasaport çıkartmak yetmiyor yurt dışına çıkıp geri ülkeye girmen gerekiyor.
arkadaşım her yere gitmesin kimlik üzerinden bile yapılıyor kayıt gürcisatan-kıbrıs gibi yerlere kimlikle çık gir yap gel kaydını yapabilirsin

ıPhone de imei sorunu var diye biliyorum, o kadar parayı bayıyorsan bence biraz daha bayıp güvenilir bir yerden al

ıPhone de imei sorunu var diye biliyorum, o kadar parayı bayıyorsan bence biraz daha bayıp güvenilir bir yerden al
13 mini şu an 19k 6k baysa sadece 13 mini alabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,510
Üyeler
175,053
Son üye
kjosarsysla
Geri