gider hocamKaçak Redmi 12C telefonumu MIUI 13.0.5 sürümüne yükseltirsem IMEI gider mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Gitmemesi için yapabileceğim bir şey var mı yoksa güncellesem her türlü gider migider hocam
Onun için telefonun modelini ve güncelleyeceğim sürümü yazdım bilen biri varsa diyeşöyle bir durum var imei attım kendime ama , gitmiyor bazılarında gidiyorama.
gidiyor hocam risk almaya değmez siteden baktığımda gider yazıyorGitmemesi için yapabileceğim bir şey var mı yoksa güncellesem her türlü gider mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun için telefonun modelini ve güncelleyeceğim sürümü yazdım bilen biri varsa diye
Anladım hocam teşekkürlergidiyor hocam risk almaya değmez siteden baktığımda gider yazıyor
3 kez custom rom attım 3 5 kez miui attım bende gitmiyor + 2 tane telede attım gitmiyor hocam.gidiyor hocam risk almaya değmez siteden baktığımda gider yazıyor
note 8 pro 8/128 e attım benGitmemesi için yapabileceğim bir şey var mı yoksa güncellesem her türlü gider mi
Onun için telefonun modelini ve güncelleyeceğim sürümü yazdım bilen biri varsa diye
hocam yanlış bilgi vermeyin note 8 proyu sormuyor zaten imei si gittiğinde imei attırma parasını karşılayacak mısınız bilmeden sorgulamadan cevap yazıyorsunuz3 kez custom rom attım 3 5 kez miui attım bende gitmiyor + 2 tane telede attım gitmiyor hocam.
note 8 pro 8/128 e attım ben
zamanında 12 c ye'de attım ondada gitmiyor. gitmediği içinde yazdım bendehocam yanlış bilgi vermeyin note 8 proyu sormuyor zaten imei si gittiğinde imei attırma parasını karşılayacak mısınız bilmeden sorgulamadan cevap yazıyorsunuz
zamanında 12 c ye'de attım ondada gitmiyor. gitmediği içinde yazdım bende
Manuel atarsam zaten gitmiyor yanılmıyorsam değil miRedmi 12 C (6+5 / 128GB)
Redmi Note 12 C (4 / 64 GB). Cep Telefonu Ürünlerini Online Sipariş Edin.Redmi Note 12 C (4 / 64 GB). Redmi Modelleri Ürünlerini Online Sipariş Edin.Redmi 12 C (6 / 128 GB). Cep Telefonu Ürünlerini Online Sipariş Edin.Redmi 12 C (6 / 128 GB). Redmi Mowww.teknomuaz.comMesaj otomatik birleştirildi:
güncelleme almaz yazıyor
güncelleme almaz yazıyor
belki gider belki gitmez ama risk almaya değecek bir şey değil
Hocam ben daha önce yaptım gitmedi ama gidende var bence bişey olmaz yapin derimKaçak Redmi 12C telefonumu MIUI 13.0.5 sürümüne yükseltirsem IMEI gider mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yada IMEI kime yaptirdiysaniz arayın söyleyin güncelleme yaparsam gidermi diyeKaçak Redmi 12C telefonumu MIUI 13.0.5 sürümüne yükseltirsem IMEI gider mi? Yardımcı olursanız sevinirim.