Neler Yeni

Kaçak Tablet ve Telefon alınır mı?. Nereden alabilirim?

Talbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutay
şuanda balıkesirden babamın arkadaşı kaçak redmi note 8 pro getirtiyor 1500tl + 200tl imei atılıyor. bence arada ciddi değer var ve alınır.
Telefonum var o yüzden telefondan vazgeçtim tablet alacağım. Ama tablette vergi az olduğu için aynı fiyata geliyor diyorlar. Bu konuda bilgin var mı?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Doğubank'a gidin her türlü şeyi bulursunuz.

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
Merhaba. Lise öğrencisiyim ve artık ders çalışmaya başlamak istiyorum. Bunun için tablet istiyorum ama malum "Türkiye" fiyatları malum. Galiba çoğu Kaçak (Yurtdışı) cihazlar İran'dan veya Irak'dan geliyor. 5000-5500TL telefonlar 2000-2500TL'ye satılıyor diye biliyorum. Bu yüzden Tablet de aynı fiyattır herhalde. Asıl konuya gelelim, ben yukarıda da bahsettiğim gibi ders çalışmak istiyorum, bundan ötürü geniş ekran tablet istiyorum aklımda Xiaomi Pad 5 var ama daha bakıyorum. Yani uzun lafın kısası zaten garantisi falan yok. Yani tablet bulabilir miyim?. Telefoncularda var mıdır? Yoksa baya uğraşmam mı gerekiyor?. Eğer alabileceğim bir yer varsa yada yerler söyler misiniz. Umarım alabilirim.
kaçak işi bilmiyosan sıkıntı ya uğraştırır

Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yiğit Cihan
Telefonum var o yüzden telefondan vazgeçtim tablet alacağım. Ama tablette vergi az olduğu için aynı fiyata geliyor diyorlar. Bu konuda bilgin var mı?
o konuda bir fikrim yok hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,473
Üyeler
163,662
Son üye
cancan21
Top Bottom