Neler Yeni

Kaçak xiaomi 12 t pro

egefitness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
mehmet
Arkadaşlar KKTC’den Xiaomi 12T Pro 8/256 getirteceğim sizce getirtmek mantıklımı 17.800 tl oluyor yada 2 seçenek daha var:

-İphone 11 tr 22.000
-poco f5 tr 18000

sizce hangisi?

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
Arkadaşlar KKTC’den Xiaomi 12T Pro 8/256 getirteceğim sizce getirtmek mantıklımı 17.800 TL oluyor yada 2 seçenek daha var:

-İphone 11 tr 22.000
-poco f5 tr 18000

sizce hangisi?
tr girişli poco f5 alın hem kafanız rahat eder yok ben oyun felan oynicam diyorsanız 12 t pro

egefitness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tr girişli poco f5 alın hem kafanız rahat eder yok ben oyun felan oynicam diyorsanız 12 t pro
hocam çok sağolun oyun oynarımda zaten oynayacaklarım coc cr fifa pes filan onlardada herhalde riske girmeye gerek yok sırf fazla performansa göre demi poco f5 alacağım

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Semi kaan Çakır
hocam çok sağolun oyun oynarımda zaten oynayacaklarım coc cr fifa pes filan onlardada herhalde riske girmeye gerek yok sırf fazla performansa göre demi poco f5 alacağım
Dediğiniz oyunları ben 0 kasma Note 10 pro ile bile oynuyorum . F5 alın geçin fazlasıyla güçlü bir cihaz .

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
Arkadaşlar KKTC’den Xiaomi 12T Pro 8/256 getirteceğim sizce getirtmek mantıklımı 17.800 TL oluyor yada 2 seçenek daha var:

-İphone 11 tr 22.000
-poco f5 tr 18000

sizce hangisi?
Server Kayitli Note 20 Ultra 5G rahat bir sekilde 15.000tl'ye bulabilirsin bro

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
The End
12t pro alırsan direnç kaydı yapman gerekiyor, cihaz çok güzel ama kaydını yapmak için cihaz açılıp direnç değişiyor o şekilde yapılıyor.

egefitness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok teşekkür ederim cevaplarınız için hiç riske atmadan poco f5 alıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Server Kayitli Note 20 Ultra 5G rahat bir sekilde 15.000tl'ye bulabilirsin bro
f5 mi daha iyi omu

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
çok teşekkür ederim cevaplarınız için hiç riske atmadan poco f5 alıcağım

f5 mi daha iyi omu
tabii ki de note 20 ultra 5g hocam snapdragon 865+ islemci 12gb ram olan modeli aldiginiz surece guncel cogu xiaomiden daha iyi bir cihaz biraz eskidi ancak tasarimi,performansi kesinliklrle 2023 cihazlardan eksiksiz. Sadece kamerasi biraz eskidi ancak asla kotu degil. Ayrica xiaominin yazilimsal sorunlarini goz onune alinca samsung kat kat mantikli oluyor. Kamra icin kafanda bir seyler olusmasi adina 1-2 foto ekliyorum

Ekler

• tr4.jpg
    tr4.jpg
    2 MB · Hit: 39
  • tr.jpg
    tr.jpg
    1 MB · Hit: 33

egefitness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
mehmet
tabii ki de note 20 ultra 5g hocam snapdragon 865+ islemci 12gb ram olan modeli aldiginiz surece guncel cogu xiaomiden daha iyi bir cihaz biraz eskidi ancak tasarimi,performansi kesinliklrle 2023 cihazlardan eksiksiz. Sadece kamerasi biraz eskidi ancak asla kotu degil. Ayrica xiaominin yazilimsal sorunlarini goz onune alinca samsung kat kat mantikli oluyor. Kamra icin kafanda bir seyler olusmasi adina 1-2 foto ekliyorum
hocam yaşadığım yer ve yakınlarında yok maalesef. Olmadığı için sizce ip 11 tr mi yoksa poco f5mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
hocam yaşadığım yer ve yakınlarında yok maalesef. Olmadığı için sizce ip 11 tr mi yoksa poco f5mi
Hocam facebookta saticilari var aslinda Ilhami Ozsolak ve Ahmet Karakas vs. hepside cok guvenilir saticilar ancak riske atmak istemiyorsan tr al gec tr olarakta les ekranli ip11 yerine xs max kesinlikle daha mantikli olur iphone 11'i i listeden bir kere sil poco f5'i ben tercih etmezdim onun yerine honor,huawei modellerine veya samsunga bakardim hatta realme vs. de vardi yakin fiyatlarda. Sen telefonu ne amacla kullanacaksin aradigin ozellikler onceliklerin neler? Soyleyebilirsen ona gore tavsiye vereyim android/ios farketmiyor anladigim kadariyla birde hangi sehirdesin?

egefitness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
mehmet
Hocam facebookta saticilari var aslinda Ilhami Ozsolak ve Ahmet Karakas vs. hepside cok guvenilir saticilar ancak riske atmak istemiyorsan tr al gec tr olarakta les ekranli ip11 yerine xs max kesinlikle daha mantikli olur iphone 11'i i listeden bir kere sil poco f5'i ben tercih etmezdim onun yerine honor,huawei modellerine veya samsunga bakardim hatta realme vs. de vardi yakin fiyatlarda. Sen telefonu ne amacla kullanacaksin aradigin ozellikler onceliklerin neler? Soyleyebilirsen ona gore tavsiye vereyim android/ios farketmiyor anladigim kadariyla birde hangi sehirdesin
Hocam öncelikle zaten elimde ipad 8 var oyun için işimi hayli hayli görüyor benim aklıma takılan tek şey 2. elin geçmişini bilmiyorum yoksa birsürü telefın buldum telefonu alma amacım sosyal medya günlük kullanım hocam oyun çok önemli değil

Hocam bide ıspartadayım fakat Akdenizdeki heryere ulaşabilirim uygun bir cihaz olursa bide yılın yarısı nerdeyse antalyadayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom