atakanondas
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 35
- İsim
- Atakan Öndaş
Hocam Sosyal Medya asiri on plandaysa Apple ilk tercihlerinden birisi olabilir ancak boyle fazla fazla onemli degilse Apple sart da olmayabilir ancak Apple da su an o butceye XS MAX mantikli olabilir ancak yakinda guncelleme destegi kesilecek. 2. El de 1-2 aylik cihazlar alirsan gecmis cok onemli olmaz ama uzerinden yillar gecmis cihazlarda zaten kasaya baktiginda kendini direk belli eder ozellikle applelarda pil sagligi, icinin acilmamasi falan onemli. Benim sana sifir olarak tavsiyelerim:Hocam öncelikle zaten elimde ipad 8 var oyun için işimi hayli hayli görüyor benim aklıma takılan tek şey 2. elin geçmişini bilmiyorum yoksa birsürü telefın buldum telefonu alma amacım sosyal medya günlük kullanım hocam oyun çok önemli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bide ıspartadayım fakat Akdenizdeki heryere ulaşabilirim uygun bir cihaz olursa bide yılın yarısı nerdeyse antalyadayım
Honor 90 512/12 su an yeni cikti.
Realme GT2 Snapdragon 888 islemcisi cok iyi
Digeri ise Poco F5 ancak ben xiaomi sevmiyorum yazilim sorunlarindan dolayi ve ucu arasinda gt2'nin islemcisi en basarilisi kamera ve yazilim olarak ise honor cok iyidir.
Ancak nacizane tavsiyem bulabilirsen birkac ay kullanilmis Realme GT2 Pro alman olacaktir cunku o cihazin batarya,performans,kamera her konuda fiyatina gore asiri iyi bir performansi var sd 8 gen 1 vs. bulunuyor. Sosyal medyada hicbir android iphone kadar kaliteli olmaz ancak ultra kalitesizde olmaz ben insta aero kullaniyordum bi nebze kaliteli oluyordu story vs. attigimda kalitenin hic bozulmadigida oluyordu son guncellemelerle iyice duzelmeyede basliyor zaten sirf sosyal medya yuzunden eski iphone almak cokta mantikli degil ancak alacaksan bile 11 sakın alma xs max,xs,bulunur mu bilmem ama 12 mini falan bakabilirsin.