14t pro mu yoksa 14 pro max mi

Reaksiyon skoru
33
Selamlar beni 3 yıl oyun konusunda üzmeyecek kamerasıda ortalamanın üstünde ama ahım şahımda olmayan bir telefon alacağım sizce 6/256 iphone 14 pro max mi almalıyım yoksa 12/1TB xiaomi 14t pro mu almalıyım oyunlarda 14t pro çok ısınır yada fps dalgalanması yaşar mıyım iphone alırdam artıları ne olur 14t pro alırsam artıları ne olur çok ağır oyunlar oynayan birisiyim

uzun süreli kullanımlarda asla xiaomi önermem hatta direkt çin malı önermem uzun süreli kullanımlarda.

14 pro max in şu avantajı var adamlar telefona özel optimizasyon yaptırıyor

aldatmasın sonuçlar uzun süreli kullanımda üzer çünkü çin malı telefonlar drag araçları gibi ilk kullanımlarda iyidir sonra dağılmaya başlar bir kaç kullanımda bunda süre biraz daha uzun sadece.

aldatmasın sonuçlar uzun süreli kullanımda üzer çünkü çin malı telefonlar drag araçları gibi ilk kullanımlarda iyidir sonra dağılmaya başlar bir kaç kullanımda bunda süre biraz daha uzun sadece.
iphone 14 pro max in güncellemesi 2027 eylül ayında bitiyor yani 3 yıla yakın bir süre ondan sonra o günün en güncel iphone yi alırım optimizasyonu iyi ve oyunlarda en stabil fps veren ios cihazlardır diye biliyorum iphone den devam etsem sence stabil fps alabilir miyim 3 yıla yakın beni idare eder mi 14 pro max

iphone 14 pro max in güncellemesi 2027 eylül ayında bitiyor yani 3 yıla yakın bir süre ondan sonra o günün en güncel iphone yi alırım optimizasyonu iyi ve oyunlarda en stabil fps veren ios cihazlardır diye biliyorum iphone den devam etsem sence stabil fps alabilir miyim 3 yıla yakın beni idare eder mi 14 pro max
iphone 6s bile hala kullanılabilir durumda snapchat falan açıyor.

Geri