Neler Yeni

Kaçak Yurtdışı Telefon Hakkında bilgiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kaçakçı
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı
merhaba arkadaşlar telefonum kırıldıda Yeni telefon alacam fakat telefonlar çok pahalı ve sıfır kaçak telefonlar çok cazip geliyor. Alacağım telefon xiaomi redmi note 11 pro kaçak olanın fiyatı 4.800 TL kayıtlısı ise 7.200 TL civarı. Neyse sormak istediğim kaçak telefon alırsam sürekli kapanma durumu olur mu? telefoncuya sordum bana dediği şu 2023 te kapanır tekrar ımei atarsak kapanmaz dedi ne kadar doğru acaba? yorumlarınız bekliyorum canlar
kral kapanma olmuyor(bizim tüm sülale kaçak xiaomi kullanıyor) en fazla 2 defa imei attırırsın zaten imei enfazla 50 tl oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, 🤣 ama markantalya nin ordan polisler kacak tel almaya geldiler.
İsteseler ceza yazip hepsine el koyarlardi onalarda bıkmış bu pahaliliktan
wandaki telefonculara trafik polisleri geliyor telefoncular korkudan kıpkırmızı oluyor polis "AbÊ QAÇAX ŞAĞOMİ varmi" diyince korkudan en uygun fiyata veriyorlar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Acuner
Ben hiçbir şekilde tavsiye etmem. Sonuç olarak devletten vergi kaçırmış oluyorsun. Dini açıdan dikkat ediyorsanız kesinlikle caiz değil çünkü devlet bize yüksek vergiler koyması bize devletten vergi kaçırma hakkı vermez. Ayrıca imeinin kapanıp kapanmaması tamamen şans işi. Bir arkadaşımın hiç kapanmamıştı. bir arkadaşımın bir yılda 2 defa kapandı.

babapro21

80+ Bronze
kral kapanma olmuyor(bizim tüm sülale kaçak xiaomi kullanıyor) en fazla 2 defa imei attırırsın zaten imei enfazla 50 TL oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

wandaki telefonculara trafik polisleri geliyor telefoncular korkudan kıpkırmızı oluyor polis "AbÊ QAÇAX ŞAĞOMİ varmi" diyince korkudan en uygun fiyata veriyorlar :D
O yüzden polis olcam

krammer

80+ Bronze
Hocam ben de yaklaşık 1 sene önce kaçak poco x3 pro aldım. Bir kere imei attırdım hiç kapanmadı. Rahatlıkla alabilirsin. Ama sana önerim evinde bozuk kırık çalışmayan bir telefon varsa o telefonun imeisini attır daha güvenli olur. Bazı telefoncular bir imeiyi birkaç telefona atıyor sonra senin telefonun kapanıyor.
x3 pro ya nasıl IMEI attırdın ? En son içi açılarak yapılıyor diye yaptırmamıştım ve normal IMEI lere göre daha pahalı. Seninkini nasıl yaptılar merak ettim söyler misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kaçakçı
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı
x3 pro ya nasıl IMEI attırdın ? En son içi açılarak yapılıyor diye yaptırmamıştım ve normal IMEI lere göre daha pahalı. Seninkini nasıl yaptılar merak ettim söyler misin
içini açıp direnci söküyorlar o şekilde imei atılıyor. eger vanda yaşıyorsan seni bir dükkana yönlendirebilirim.

krammer

80+ Bronze

krammer

80+ Bronze
direnci çıkarınca bildiğim kadarıyla kilit kalkıyor çift sim açık oluyor kolaylıkla imei atılıyor
.
Evet evet direnç çıkarıp atıyorlar zaten biliyorum da işte telefonun içi açılsın istemiyordum ama 2 ay kaldı mecbur yapacam herhalde 😂

canbatar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hüseyin İNANIR
Ben hiçbir şekilde tavsiye etmem. Sonuç olarak devletten vergi kaçırmış oluyorsun. Dini açıdan dikkat ediyorsanız kesinlikle caiz değil çünkü devlet bize yüksek vergiler koyması bize devletten vergi kaçırma hakkı vermez. Ayrıca imeinin kapanıp kapanmaması tamamen şans işi. Bir arkadaşımın hiç kapanmamıştı. bir arkadaşımın bir yılda 2 defa kapandı.
bir telefona 2000 tl vergi almak caiz midir hoca efendi

babapro21

80+ Bronze
Eger devlet aldığı vergileri bizim için kullanmayip surilere millete yardim etmek icin kullaniyorsa kusura bakmayın ben kaçak alırım.
Eğer Tr garantili alirsam bana para kalmaz

Top Bottom