Neler Yeni

Kaçak Yurtdışı Telefon Hakkında bilgiler

krammer

80+ Bronze
aaa benim köyüm sarayda tam iran sınırında belki benim köyüme gitmişsinizdir?
köyün adı: awzerk
Evet tam iran sınırında yaptık. 254 ten 264 hudut taşı arasında ki bütün köylerin içinden geçtik ama isim olarak hatırlamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Acuner
bir telefona 2000 TL vergi almak caiz midir hoca efendi
Ben hoca değilim. Sadece bilgimi paylaştım. İstediğini yapmakta özgürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eger devlet aldığı vergileri bizim için kullanmayip surilere millete yardim etmek icin kullaniyorsa kusura bakmayın ben kaçak alırım.
Eğer Tr garantili alirsam bana para kalmaz
İstersen al, ben bildiğimi yazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Telefonu alınca yanlış hatırlamıyorsam 3 yada 6 ay kullanma süresi var sonra kaçak IMEI atarsın devam edersin

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben hiçbir şekilde tavsiye etmem. Sonuç olarak devletten vergi kaçırmış oluyorsun. Dini açıdan dikkat ediyorsanız kesinlikle caiz değil çünkü devlet bize yüksek vergiler koyması bize devletten vergi kaçırma hakkı vermez. Ayrıca imeinin kapanıp kapanmaması tamamen şans işi. Bir arkadaşımın hiç kapanmamıştı. bir arkadaşımın bir yılda 2 defa kapandı.
Burda insanlar Devletten vergi kaçırmıyor hükümetten vergi kaçırıyor çok yüksek vergilendirme yapılıyor ülkemizde ve karşılık alamıyoruz.

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Hatırladığım kadarıyla eski telefonun IMEI'sini alacağın telefona aktarabiliyordun.

Allmuted

80+ Bronze

no-name

80+ Silver
Al benim arkadaşta var yıllardır kullanıyor sadece bir kaç kere imei kapandı onu açtırmak için aldığı yere felan gitti bence aradaki fiyat farkına değer hele de şu zamanda bir telefona o kadar para verilmez ama garantili, bozulduğu zaman servise götürmek isterim felan dersen kayıtlı almak zorundasın.

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
x3 pro ya nasıl IMEI attırdın ? En son içi açılarak yapılıyor diye yaptırmamıştım ve normal IMEI lere göre daha pahalı. Seninkini nasıl yaptılar merak ettim söyler misin
Benimkini de içini açarak yaptırdılar 50TL bir ücret istediler 1 seneden fazla oldu

krammer

80+ Bronze
Benimkini de içini açarak yaptırdılar 50TL bir ücret istediler 1 seneden fazla oldu
50 çok ucuz ya daha geçen sene 200 diyorlardı şimdi 300 350 diyorlar normal IMEI bile 100 den aşağı yapan kalmamış bulunduğum şehirde

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
50 çok ucuz ya daha geçen sene 200 diyorlardı şimdi 300 350 diyorlar normal IMEI bile 100 den aşağı yapan kalmamış bulunduğum şehirde
ben dolar 9TL iken 50TL'ye yaptırmıştım. O kadar uçtu mu fiyatları?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,813
Üyeler
166,273
Son üye
shode
Top Bottom