Evet tam iran sınırında yaptık. 254 ten 264 hudut taşı arasında ki bütün köylerin içinden geçtik ama isim olarak hatırlamıyorum.aaa benim köyüm sarayda tam iran sınırında belki benim köyüme gitmişsinizdir?
köyün adı: awzerk
Evet tam iran sınırında yaptık. 254 ten 264 hudut taşı arasında ki bütün köylerin içinden geçtik ama isim olarak hatırlamıyorum.aaa benim köyüm sarayda tam iran sınırında belki benim köyüme gitmişsinizdir?
köyün adı: awzerk
Ben hoca değilim. Sadece bilgimi paylaştım. İstediğini yapmakta özgürsün.bir telefona 2000 TL vergi almak caiz midir hoca efendi
İstersen al, ben bildiğimi yazdım.Eger devlet aldığı vergileri bizim için kullanmayip surilere millete yardim etmek icin kullaniyorsa kusura bakmayın ben kaçak alırım.
Eğer Tr garantili alirsam bana para kalmaz
Burda insanlar Devletten vergi kaçırmıyor hükümetten vergi kaçırıyor çok yüksek vergilendirme yapılıyor ülkemizde ve karşılık alamıyoruz.Ben hiçbir şekilde tavsiye etmem. Sonuç olarak devletten vergi kaçırmış oluyorsun. Dini açıdan dikkat ediyorsanız kesinlikle caiz değil çünkü devlet bize yüksek vergiler koyması bize devletten vergi kaçırma hakkı vermez. Ayrıca imeinin kapanıp kapanmaması tamamen şans işi. Bir arkadaşımın hiç kapanmamıştı. bir arkadaşımın bir yılda 2 defa kapandı.
Sallama bari caiz dio bideBen hoca değilim. Sadece bilgimi paylaştım. İstediğini yapmakta özgürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstersen al, ben bildiğimi yazdım.
4-4 8ay kullanim hakki var yurtdışı telefonların yılda bir 8 ay tekrar veriliyor.Kimse garantisini veremez. Belki 1 ayda belki 1 günde belki 1 yılda kapanır bilemeyiz dostum.
Dostum senin dediğin geçici kayıt,biz imei attırmaktan bahsediyoruz4-4 8ay kullanim hakki var yurtdışı telefonların yılda bir 8 ay tekrar veriliyor.
Benimkini de içini açarak yaptırdılar 50TL bir ücret istediler 1 seneden fazla oldux3 pro ya nasıl IMEI attırdın ? En son içi açılarak yapılıyor diye yaptırmamıştım ve normal IMEI lere göre daha pahalı. Seninkini nasıl yaptılar merak ettim söyler misin
50 çok ucuz ya daha geçen sene 200 diyorlardı şimdi 300 350 diyorlar normal IMEI bile 100 den aşağı yapan kalmamış bulunduğum şehirdeBenimkini de içini açarak yaptırdılar 50TL bir ücret istediler 1 seneden fazla oldu
ben dolar 9TL iken 50TL'ye yaptırmıştım. O kadar uçtu mu fiyatları?50 çok ucuz ya daha geçen sene 200 diyorlardı şimdi 300 350 diyorlar normal IMEI bile 100 den aşağı yapan kalmamış bulunduğum şehirde