Neler Yeni

Kadıköy Maç için Ucuz Kafe

Sybicort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes Polat
Herkese merhaba. Çarşamba günü 2-3 günlüğüne İstanbul’a geleceğim ve maç saatine yakın bir saatte direkt Kadıköy’de olacağım. Malum bilet ve passo biletlerinden dolayı stada gidemiyorum ama Kadıköy’de bir kafe veya kahve gibi bir yerde maçı izlemeyi düşünüyorum. Kadıköy’de uygun fiyatlı ve maçı izleyebileceğim bir kafe veya kahve var mıdır acaba?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,232
İsim
Taha Efe
Herkese merhaba. Çarşamba günü 2-3 günlüğüne İstanbul’a geleceğim ve maç saatine yakın bir saatte direkt Kadıköy’de olacağım. Malum bilet ve passo biletlerinden dolayı stada gidemiyorum ama Kadıköy’de bir kafe veya kahve gibi bir yerde maçı izlemeyi düşünüyorum. Kadıköy’de uygun fiyatlı ve maçı izleyebileceğim bir kafe veya kahve var mıdır acaba?
Stada yakın(Sahilin Ora) ben Sadece EspressoLabta bide Pumpkin Cafe gibi bir yer vardı bu iki yerde içmistim tavsiye edebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

migrosun arka tarafında yerler var
Pumpkin Cafe iyi kadıncağız kahveleri geç getirdi diye beles çay getirmisti :D

He bide Tuvalati tertemizdi takdir ettim.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Stada yakın(Sahilin Ora) ben Sadece EspressoLabta bide Pumpkin Cafe gibi bir yer vardı bu iki yerde içmistim tavsiye edebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pumpkin Cafe iyi kadıncağız kahveleri geç getirdi diye beles çay getirmisti :D

He bide Tuvalati tertemizdi takdir ettim.
O taraftaki kokoreççi abi de kokoreçleri geç getirdi diye çeyrek kokoreç ısmarlamıştı

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,232
İsim
Taha Efe
O taraftaki kokoreççi abi de kokoreçleri geç getirdi diye çeyrek kokoreç ısmarlamıştı
Kadıköy esnafı iyide ben biraz daha İlerisi Üsküdarı (Yanlıs anlasılmasın Fenerbahceliyim) daha çok seviyorum ama iki ortak yanı Kafelerin zenginligi olsa gerek. (Üsküdarda Okulum var diyedir belkide :D )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,177
Üyeler
159,283
Son üye
Erennaci
Top Bottom