bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 573
Kadıköy boğası hayranıyım. Abuk subuk hareketleri için değil. İlk defa sosyal medyada masum saf bir kurnazlık peşinde olmayan biri olduğu için. Ama işte bu kısa sürede büyük ünün gücünün farkında olanlar etrafını sardı boğanın. Mesela ameliyat ettiren Ediz özcan gibi çok büyük bir iş yapmış sanki adamın gözü zaten görmüyor doktorda görmeyen göz kayar ileride illaki tekrar kayacaktır diyor yani o ameliyat kısa süreli bir estetik ameliyatı aslında. Ameliyat sonrası boğa isyan ediyordu hatta ben niye ameliyat oldum ki rahattım diye. Bir ameliyat için 10 tane video çekti adamlar birde yok ejder gözü getirttim yok ben sunu tanıyom bunu taniyom. Sırf İnternette viral olsun diye birsekilde boğaya oje ve ayak mevzusu actiriyorlar bile bile yayınliyorlar. Ondan sonra film çekimi falan 1 ayda nasıl film çekiliyor 1 ay içerisinde gösterime çıkıyor onuda anlayamadım. Yani resmen boğanın ünü sönmeden piyasaya malzeme yetiştirip para kazanma derdinde herkes. Kimsenin umurunda değil boğa. Aileside her teklif edenle boğayı gorusturuyor seçici davranmıyor çok yanlış yapıyorlar.