Neler Yeni

Kadın Cinin Aşık Olması

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Tuğra Yıldız
Sana Demedim Hocam Hasta Olan Arkadaştan Bahsettim Ayrıca Bir Dine İnanmayıp Nasıl Cinlere İnanıyorsun
oncelikle bir dine mensup olmamakla inanmamak bambaska birsey hocam cinlerde zaten tek bir dinde mevcut degil inandigim din deizm gibi birsey 2 3 arastirma yaparak az cok ne oldugunu anlayabilirsin.

Hyperr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Enes Öztürk
Bu Konuyu acarken lvl 1 ateıst arkadasların yazmasını ıstemıyorum arkadaslar bunu basta belırteyım

:Olay cok yakın bır komsumuzun erkek kardesının basından gecıyor bır zamanlar evın ıcınde bırseyler dolastıgını soyluyo kımse ınanmıyo bızde ınanmıyoduk sonra cıdden bu durum dahada artıyo kendı kardesı evıne yatıya kalıyo ve huzursuz oluyo sabahında bu konu hakkında konusurken kardesı abla zaten su an yanında oturuyo dıyo hocaya gıdıyo ama sorun devam edıyo anlattıgım kısı evlı ve cocuklarıda var bır ara karısınla cok kavga edıyodu ve gereksız yerlere aylarca eve gelmıyodu bunun cınden oldugunuda bılıyoduk sonra yıne hocadan sonra bu durum az cok duzelıyo ama tam anlamıyla gecmıyo hala bıze gordugunu ve kendısıne senı asla bırakmam karına vermem dıyomus nası gorundugunu soyledıgımızde cok ama cok guzel gorundugunu soyluyo bır cının guzel oldugunu aklım almıyo bırının kılıgına gırdıgını dusunuyorum basına hıc bu olay gelen varmı ya da aklınızda konuyla alakalı bırsey varmı tekrar edıyorum lutfen bos bos seyler yazmayın bende herobırıne gordum gıbı :D cıdden hıc eglenesım yok arkadaslar
Musallatı olan kişiler ezan okununca yerinde duramaz, aynaya bakamazlar. İnanılmaz üşürler okuma olduğu zaman bayılma bağırma oluyorsa musallatı vardır. Yanında defne yaprağı yakın cinler defne yaprağından nefret ederler eğer olan kişi bağırıyorsa veya bayılıyorsa sıkıntı vardır. Psikolojik bir sıkıntısı yoksa sorun cin kaynaklı olabilir. Sizin yapmanız gereken hadim ilmi almış işinin ehli bir hocaya girmeniz lazım. Her hocaya güvenmeyin sizden tırnak saç kıyafet gibi özel eşyaları istiyorsa dolandırıcıdır. İşinin ehli insanların Bir çoğu bu işi Allah rızası için yapar veya çok cüzi bir ücrete.

Clayz

80+ Silver
Musallatı olan kişiler ezan okununca yerinde duramaz, aynaya bakamazlar. İnanılmaz üşürler okuma olduğu zaman bayılma bağırma oluyorsa musallatı vardır. Yanında defne yaprağı yakın cinler defne yaprağından nefret ederler eğer olan kişi bağırıyorsa veya bayılıyorsa sıkıntı vardır. Psikolojik bir sıkıntısı yoksa sorun cin kaynaklı olabilir. Sizin yapmanız gereken hadim ilmi almış işinin ehli bir hocaya girmeniz lazım. Her hocaya güvenmeyin sizden tırnak saç kıyafet gibi özel eşyaları istiyorsa dolandırıcıdır. İşinin ehli insanların Bir çoğu bu işi Allah rızası için yapar veya çok cüzi bir ücrete.
evet cıdden aynaya hıc bakmaz sen soyleyınce fark ettım hıcte boyle bırsey zerre gelmemıstı aklıma tesekkurler suan ıyı bır hoca arıyoruz

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ege
kafayı yemiş arkadaşın psikatriye götürün

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
+99 lvl muslo haciya, hocaya giden adami yazmis.
o adamın şizofreni ilacı kullanması gerekiyor hacı ne yapti mesala çözüm olarak ? okunmus kutsal su mu sattı ?
biri de yazmis ezan okununca titrer falan arapça sevmeyen bir cin girmiş o zaman habibi falan soyle çıkar o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,826
Üyeler
168,515
Son üye
pew fearless
Top Bottom