Neler Yeni

Kadınlarda ilk nereye bakarsınız?

QRuder

80+ Silver
Kadınlarda benim ilk baktığım yer dudakları oluyor. Güzel dudaklı kadınlar benim çok hoşuma gidiyor. Yüzü ne kadar güzel olursa olsun dudağı güzel olmadıkça benim için önemi yok mesela.

Siz kadınlarda ilk nereye bakarsınız?

Örnek: Angelina Jolie dudakları çok hoşuma gidiyor.
Alıntıyı görüntüle
Admin bu konuya izin verdiyse cevabı da abartmadan söylüyorum Hocam g*ğüs demek ban sebebi değildir heralde , aşırı çekici geliyor nedense , hepsi değil. Model olarak yağmur damlası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Admin bu konuya izin verdiyse cevabı da abartmadan söylüyorum Hocam g*ğüs demek ban sebebi değildir heralde , aşırı çekici geliyor nedense , hepsi değil. Model olarak yağmur damlası
sağa ve sola yatık olması farketmez, düz de olabilir hiç sorun değil yağmur damlası olması yeterli ,sarkık olmasın yeterki

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
Kadınlarda benim ilk baktığım yer dudakları oluyor. Güzel dudaklı kadınlar benim çok hoşuma gidiyor. Yüzü ne kadar güzel olursa olsun dudağı güzel olmadıkça benim için önemi yok mesela.

Alıntıyı görüntüle
Gözlerine

=Geralt of Rivia=

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
cihan
İlgilendiği Kategoriler
TEKNONOJİ
Ayak güzelliğine bakarım. 😁 Herkes numaranın önemli olduğunu sanıyor (tabi oda önemli ama) oysa ayağın orantısı çok daha önemli örneğin fazla geniş olmamalı fazla uzunda olmamalı parmak araları çok açık olmamalı, tırnakları da düzgün ve nasıl yüz konusunda bakımı sonuna kadar yapılıyorsa ayağında yapılmalı.

Benim arşivden bir şeyler...😄

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    135.2 KB · Hit: 32
  • 2.jpg
    2.jpg
    55.5 KB · Hit: 30
  • 3.jpg
    3.jpg
    113.1 KB · Hit: 30
  • 4.jpg
    4.jpg
    124.3 KB · Hit: 31

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe

Alıntıyı görüntüle
hareketlerine ve insanlara nasıl yaklaştığına bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayak güzelliğine bakarım. 😁 Herkes numaranın önemli olduğunu sanıyor (tabi oda önemli ama) oysa ayağın orantısı çok daha önemli örneğin fazla geniş olmamalı fazla uzunda olmamalı parmak araları çok açık olmamalı, tırnakları da düzgün ve nasıl yüz konusunda bakımı sonuna kadar yapılıyorsa ayağında yapılmalı.

Benim arşivden bir şeyler...😄
ulan yine bi ayak faşisti.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Ben gözlere çok odaklanıyorum ya güzel gözlü kızlara bitiyorum ama ellere bakan arkadaşa hak verdim el önemliymiş

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Top Bottom