Neler Yeni

Kadir Mısıroğlu'nun kitaplarını nereden bulabilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Nasıl yani? Sen ATATÜRKÇÜ olarak ATATÜRKÜN TARİH KİTAPLARINI bırak okumayı, müfredattan bile kaldırıldığını bilmiyormusun?
laga luga yapacağına kanıtı atsana dostum
öğrenmiş oluruz ne güzel olur değil mi
taraflı bi yazarın makalesini at da gülerek evi yerinden oynatayım

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
ister okuyun ister okumayın ama kadir mısıroğlu inkilap tarihi dersinden daha mı doğru?
Devletin yaptığı hiç birseye güvenmiyorum. Devlet propaganda yapıyor olabilir.

milenix

80+ Gold
Nasıl yani? Sen ATATÜRKÇÜ olarak ATATÜRKÜN TARİH KİTAPLARINI bırak okumayı, müfredattan bile kaldırıldığını bilmiyormusun?
kanıt istiyorum. bir şeyi destekliyorsanız kanıt olması gerekmez mi? bana kanıt sun inanacağım sana diyorum.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Devletin yaptığı hiç birseye güvenmiyorum. Devlet propaganda yapıyor olabilir. Keza Kadir Misiroglu haklıysa Devlet bunu da göstermek istemez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tm.
güle güle

İceWolf

80+ Silver
Yok artık. Atatürk hakkında hiçmi bilginiz yok. Hadi bir tane link atayımda kitapların kapaklarını bari gör.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Yine mi saçma sapan Kadir Mısıroğlu vakası neyi tartışıyorsunuz cidden anlamıyorum, ülkede o kadar büyük dertler varken yok o doğru söylüyordu yoksa o öyleydi. Hadi diyelim dedikleri doğru ki ben öyle olduğuna inanmıyorum ama varsayalım doğru ne değişecek abi hayatınızda cidden ne değişecek. Hepsi tarihte kalmış olaylar.Tabii ki fikir ayrılıkları olabilir ama bence cidden şuan hayatımızı etkileyebilecek konularda fikir ayrılıkları olmalı.

İceWolf

80+ Silver
kanıt istiyorum. bir şeyi destekliyorsanız kanıt olması gerekmez mi? bana kanıt sun inanacağım sana diyorum.
Atatürkçülük kimlere kalmış. Bu kadar cahilmişsiniz gerçekten. Hadi size alıp okuyabileceğiniz linkide atayım. Bu sadece Lise kitapları. İlkokul ve ortaokul kitaplarınıda bizahmet kendiniz araştırın.

maury

80+
Yine mi saçma sapan Kadir Mısıroğlu vakası neyi tartışıyorsunuz cidden anlamıyorum, ülkede o kadar büyük dertler varken yok o doğru söylüyordu yoksa o öyleydi. Hadi diyelim dedikleri doğru ki ben öyle olduğuna inanmıyorum ama varsayalım doğru ne değişecek abi hayatınızda cidden ne değişecek. Hepsi tarihte kalmış olaylar.Tabii ki fikir ayrılıkları olabilir ama bence cidden şuan hayatımızı etkileyebilecek konularda fikir ayrılıkları olmalı.
Mesele fikir ayrılığı değil. Mesele ATATÜRK'e hakaret etmesi.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Geçmişini bilmeyen geleceğini şekillendiremez

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Mesele fikir ayrılığı değil. Mesele ATATÜRK'e hakaret etmesi.
Bir insan bir insanın görüşünü beğenmeyebilir ancak o kişi hakkında hakaret etmesi kesinlikle yanlıştır. İnsanlar konuşarak bazı şeyleri atlatır. Ölmüş bir insanın arkasından onca şey söyleyip hakaret etmesi cidden aşağılık bir hareket bunun birazda karşısında ki kişinin cevap verebilecek konumda olmamasından(ölü olduğu için) olduğunu düşünüyorum.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Atatürkçülük kimlere kalmış. Bu kadar cahilmişsiniz gerçekten. Hadi size alıp okuyabileceğiniz linkide atayım. Bu sadece Lise kitapları. İlkokul ve ortaokul kitaplarınıda bizahmet kendiniz araştırın.

kaynakçasını at

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,679
Üyeler
163,035
Son üye
Regalis