Neler Yeni

Kadir Mısıroğlu'nun kitaplarını nereden bulabilirim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Adam ölmüş gitmiş, tasvip etmesekte ölmüş. Ama yaşayan Atatürke hakaret edenler CHP de yönetici.
Onu savunan yok zaten ama bu Kadir Mısıroğlunun ona hakaret etmesini haklı çıkarmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmişini bilmeyen geleceğini şekillendiremez
Kesinlikle geçmişini bilmeyen geleceğini değiştiremez ancak bu gibi olayların kesinlikle toplumu ayırmaktan başka bir işe yaradığını düşünmüyorum.

Yok artık. Atatürk hakkında hiçmi bilginiz yok. Hadi bir tane link atayımda kitapların kapaklarını bari gör.

Bu kitaplarda tam olarak yanlış olan nedir ?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bir insan bir insanın görüşünü beğenmeyebilir ancak o kişi hakkında hakaret etmesi kesinlikle yanlıştır. İnsanlar konuşarak bazı şeyleri atlatır. Ölmüş bir insanın arkasından onca şey söyleyip hakaret etmesi cidden aşağılık bir hareket bunun birazda karşısında ki kişinin cevap verebilecek konumda olmamasından(ölü olduğu için) olduğunu düşünüyorum.
Kadir Mısıroğlu'nun videolarında hakaret göremedim. Nasıl hakaret ediyor ki?

maury

80+
Başımızdaki siyasal islam partisi yok olursa bu gibi kenefte tarih yazan fesliler de yok olacaktır. Hiçbir kişi Atatürk'e hakaret edemez. Şeriat istiyorum diye bağıramaz. Bu şahıs kesinlikle tarihçi değildir. Said nursi, fetüş ne ise bu da oydu.

Zeth

80+ Bronze
Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali, adam Shakespeare aslında gizli müslümandır gerçek adı da şeyh pir'dir diyor millet de hala burada savunacam diye uğraşıyor denyomusunuz oğlum anlamadım.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Başımızdaki siyasal islam partisi yok olursa bu gibi kenefte tarih yazan fesliler de yok olacaktır. Hiçbir kişi Atatürk'e hakaret edemez. Şeriat istiyorum diye bağıramaz. Bu şahıs kesinlikle tarihçi değildir. Said nursi, fetüş ne ise bu da oydu..
Hiç kimse ile alakalı hiçbir bilgin yok. Said Nursinin kim onu da bilmiyorsun fakat sallıyorsun işte.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali, adam Shakespeare aslında gizli müslümandır gerçek adı da şeyh pir'dir diyor millet de hala burada savunacam diye uğraşıyor denyomusunuz oğlum anlanlamadım
Bu konuyu araştırmistim. Doğru olabilir.

milenix

80+ Gold
Atatürkçülük kimlere kalmış. Bu kadar cahilmişsiniz gerçekten. Hadi size alıp okuyabileceğiniz linkide atayım. Bu sadece Lise kitapları. İlkokul ve ortaokul kitaplarınıda bizahmet kendiniz araştırın.

ters bir şey göremedim?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Kadir Mısıroğlu'nun videolarında hakaret göremedim. Nasıl hakaret ediyor ki?
Hakaret nasıl görmedin dostum benim denk geldiklerimin hepsinde hakaret içeren kelimeler mevcuttu.

Hiç kimse ile alakalı hiçbir bilgin yok. Said Nursinin kim onu da bilmiyorsun fakat sallıyorsun işte.
Said Nursi kürdistan hayali kuranların atasıdır benim gözümde. HDP'nin sürekli said nursiyi paylaşmasından bile anlarsın bunu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,678
Üyeler
163,035