Öneri Kafa dağıtmalık oyunlar önerir misiniz?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Fiyatı ve türü önemli değil, sadece fikir almak istiyorum. Saatlerce başına kitleneceğim değil de 1-2 saat kafa dağıtabileceğim oyunlar önerirseniz sevinirim.

Fiyatı ve türü önemli değil, sadece fikir almak istiyorum. Saatlerce başına kitleneceğim değil de 1-2 saat kafa dağıtabileceğim oyunlar önerirseniz sevinirim.
Ben kafa dağıtmalık 1-2 saat Cod Warzone oynuyorum iyi oluyor stres atıyorum 😄.

Ben kafa dağıtmalık 1-2 saat Cod Warzone oynuyorum iyi oluyor stres atıyorum 😄.
O kadar büyük çaplı ve hardcore oyun istemiyorum. Basit-eğlence tarzı sinir stres olmayacağım, eğlenceli küçük çaplı bir oyun istiyorum.

Dying Light serbest takilma modlarindan birine gir zombi kes rahatla ben oyle yapiyorum mesela community de ozel oyunlar var en iyi kilici veriyo heryerde birsuru zombi oraya girip yarim saat 1 saat zombi kesiyorum rahatliyom

dyling light

Dying Light serbest takilma modlarindan birine gir zombi kes rahatla ben oyle yapiyorum mesela community de ozel oyunlar var en iyi kilici veriyo heryerde birsuru zombi oraya girip yarim saat 1 saat zombi kesiyorum rahatliyom
Çok güzel fikir, o server'lara nasıl gireceğim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ama eğlenceli bayağı, oynarken bayağı gülmüştüm.
Öneriniz için teşekkürler.

The hunter: call of the wild' de güzel

Çok güzel fikir, o server'lara nasıl gireceğim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneriniz için teşekkürler.
Hocam orda multiplayer falan var ordan tiklayinca direk haritalar falan gorunuyo ordan istediginize girersiniz

Bf hikaye oynayabilirsin.

Geri