Neler Yeni

Kafa dengi yayınları zorluğu nasıl ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Kafadengi iyi bir test kitabı soruları biraz zor ve kazık ama bana göre kolay
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşünmeden alabilirsin

Bişey diycemde neden beni etiketlediğini sorabilirmiyim öğrenci olduğum için falanmı
Biryerde 10.sınıfım demiştin o yüzden yanlış hatırlamıyorsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Rulep

80+ Gold
kolay-orta diye biliyorum ama 11.sınıf fizik kafa dengi pek kolay değildi ayrıca 10.sınıflar tyt almasınlar 10.sınıf bitince almalılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
Biryerde 10.sınıfım demiştin o yüzden yanlış hatırlamıyorsam
kafa denginin 10. sınıf bazında fiziği başarılı en iyisi o 10 kimyada çap öneririm biyolojide de biyotik
önerdiğim kitaplarda kimya ve biyoloji kolay fizik orta üst kaçıyor biraz daha kolay olsun dersen öğretme amacıyla alacaksan test okul çok basittir öğretir yani

JSezar

80+ Silver
kolay olur genelde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
kafa denginin 10. sınıf bazında fiziği başarılı en iyisi o 10 kimyada çap öneririm biyolojide de biyotik
önerdiğim kitaplarda kimya ve biyoloji kolay fizik orta üst kaçıyor biraz daha kolay olsun dersen öğretme amacıyla alacaksan test okul çok basittir öğretir yani
başka öneri istersen söyleyebilirim ama ben biraz daha üst çözerdim her zaman zor olanları tercih ettim , ederim ama seviyeni bilmediğim için tam yorum yapamam

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
başka öneri istersen söyleyebilirim ama ben biraz daha üst çözerdim her zaman zor olanları tercih ettim , ederim ama seviyeni bilmediğim için tam yorum yapamam
Derslerim falan iyi çalışıyorum ama fizikte çok yüzeysel anlatıp geçiyor hoca geçen sene en basit soruları bile yapamadım fizikte ha normal sınavda 90-85 aldım toplama çıkarma bilmek yetiyordu şuanda öyle çok basit ama kitabı açtığın anda bakıp kalıyorum

Test okul dışında fizik için alternatifin varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
Derslerim falan iyi çalışıyorum ama fizikte çok yüzeysel anlatıp geçiyor hoca geçen sene en basit soruları bile yapamadım fizikte ha normal sınavda 90-85 aldım toplama çıkarma bilmek yetiyordu şuanda öyle çok basit ama kitabı açtığın anda bakıp kalıyorum

Test okul dışında fizik için alternatifin varmı
40 seansta okyanus ortadır ona bakabilirsin

buwrak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
10.sınıfa geçtim geçen sene hep akrabamdan kalan zor kitapları çözmeye çalıştım ve moralim bozulduğundan çözemedim aşıyordu beni kolay-orta kaynak önerisi istiyorum kafa dengi matematiğim var diğer dersleri nasıldır fiyatlarıda uygun ? Başka önerilerinize açığım fiyat vs önemli değil sadece kolay-orta olsun yeter.
Dostum biyoloji için biyotik alabilirsin sonra palmeye geçebilirsin

Top Bottom