Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
EvetTüm dersler için geçerlimi dediğin
EvetTüm dersler için geçerlimi dediğin
Kolay-orta segmenttemi peki çap 9da çözdüm zorlamıştı birazMatematik: Çap Yayınları
Fizik : Çap Yayınları
Kimya: Palme, Çap
Biyoloji: Biyotik
Kimya için en iyi yayınlardan biri aydın bence istersen biraz araştır çok iyi cidden Caner sanada öneririmMatematik: Çap Yayınları
Fizik : Çap Yayınları
Kimya: Palme, Çap
Biyoloji: Biyotik
Adam zor istemiyom diyo. Aydın zor laKimya için en iyi yayınlardan biri aydın bence istersen biraz araştır çok iyi cidden caner sanada öneririm
Soru bankası zor zaten konu anlatımlı kitapları çok iyi, kimya hocaları bildim bileli o kaynaktan anlatır dersiAdam zor istemiyom diyo. Aydın zor la
Segment ne lasegmenttemi
Dostum bir şeyler zorlayacak. Zorlanmıyorsan sorun var demektir. Çap ı ben de kullandım. Aşırı beğendim. Kazanım kazanım konuyu yediriyor.çap 9da çözdüm zorlamıştı biraz
Senin hediye kitabı aldılar mı laAdam zor istemiyom diyo. Aydın zor la
yepSenin hediye kitabı aldılar mı la
Skwjelekdj teşekkürlerSegment ne la
Dostum bir şeyler zorlayacak. Zorlanmıyorsan sorun var demektir. Çap ı ben de kullandım. Aşırı beğendim. Kazanım kazanım konuyu yediriyor.
2.elde bulabilirim diye düşünüyorum 1-2 test çözüp satan çok3 4 5 yayınları nı kullanıyorum kolay orta zor şeklinde tavsiye ederim fotokopi çektirirsen uyguna gelir.
2.elde bulabilirim diye düşünüyorum 1-2 test çözüp satan çok
Tyt si var sanırım sadece normal kitapları varsa link atarmısın3 4 5 yayınları nı kullanıyorum kolay orta zor şeklinde tavsiye ederim fotokopi çektirirsen uyguna gelir.
345 sadece TYT AYT odaklıdır. Sınıf odaklı değil.Tyt si var sanırım sadece normal kitapları varsa link atarmısın