Neler Yeni

Yardım Kafam çok karıştı tavsiye verir misiniz?

fruko.gzz

80+ Silver
Evet o işlemcisi benim attığım telefonla aynı ama Antutu puanı ve Geekbench skoru daha yüksek. Vivo daha iyi bir tercih olabilir youtubedan incelemelerine bakabilirsin.

Samsung Galaxy A13
Oppo C40
Oppo A16
Vivo Y16
Oppo A55

ve bu cihazlar vivo y22s'in yarısı kadar puan almış.
Yazdığım xiaomi modelleri arasından ne düşünüyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Reşit
Yazdığım xiaomi modelleri arasından ne düşünüyorsunuz?
note 11 babaannemde var güzel cihaz donma filan yapmıyor ama kamerası çok kötü sanki 10 yıl önceki android cihazlar gibi.
11S hepsinden daha iyidir ama ben garantili olması açısından vivo y22s alırdım.

fruko.gzz

80+ Silver
note 11 babaannemde var güzel cihaz donma filan yapmıyor ama kamerası çok kötü sanki 10 yıl önceki android cihazlar gibi.
11S hepsinden daha iyidir ama ben garantili olması açısından vivo y22s alırdım.
Oyun oynamıyorum video izliyorum WhatsApp kullanıyorum bir de arada sırada PC'ye uzak bağlantı yapıyorum. Yani benim için kasmaması, ekran özellikleri ve depolaması önemli. O yüzden şuan kararsız kaldım baya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Reşit
Oyun oynamıyorum video izliyorum WhatsApp kullanıyorum bir de arada sırada PC'ye uzak bağlantı yapıyorum. Yani benim için kasmaması, ekran özellikleri ve depolaması önemli. O yüzden şuan kararsız kaldım baya.
biraz riskli vivo y22s 720p ips ekran, redmi note 11 serisi 1080p amoled sizin terchiniz

fruko.gzz

80+ Silver
biraz riskli vivo y22s 720p ips ekran, redmi note 11 serisi 1080p amoled sizin terchiniz
Hocam kayıt konusunda 2 yıl garantisi varmış ama sadece tr garantisi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca teknik servislik bir sorun olma ihtimali ilk 2 yıl içinde çok az oluyor bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Reşit

ayrıca teknik servislik bir sorun olma ihtimali ilk 2 yıl içinde çok az oluyor bence.
Cihazda bir arıza çıktığında yardımcı olacağını sanmam (kayıt dışında). Şimdiden hayırlı olsun.

umut1214

80+
Arkadaşlar merhaba bütçem maksimum 5200 TL daha yukarı çıkamam gözüme kestirdiğim bazı modeller var bunlar arasından kararsızım yardımcı olur musunuz ya da daha iyi tavsiyeniz varsa önerirseniz memnun olurum teşekkürler.

Telefonlar:

Samsung Galaxy A13
Oppo C40
Oppo A16
Vivo Y16
Oppo A55

Ayrıyeten bir dükkanda global Xiaomi Note 11r ve Note 11s buldum bunlardan birini düşünüyorum aslında siz hangisini önerirsiniz.
Ben şu an dahil samsung s8 plus kullanıyorum. 5 yıl oldu baya kaliteli telefon şık görünüyor tavsiye ederim. eski model ama bence baya iyi

fruko.gzz

80+ Silver
Cihazda bir arıza çıktığında yardımcı olacağını sanmam (kayıt dışında). Şimdiden hayırlı olsun.
Valla hocam bilemiyorum ya siz olsanız hangisini alırsanız arasında dağlar kadar fark varken benim düşüncem zaten tr garantilide olsa ilk 2 yıl içinde genelde sorun çıkmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Reşit

Ben hepsiburadadan redmi note 10s almıştım ve cihaz arızalı çıkmıştı. Hepsiburada cihazın kendi hatası olduğunu kabul etti ve iade almıştı.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
YD Note 10 pro öneriyorum.

fruko.gzz

80+ Silver
ona fazla fiyat söylediler hocam maalesef.

Ben hepsiburadadan redmi note 10s almıştım ve cihaz arızalı çıkmıştı. Hepsiburada cihazın kendi hatası olduğunu kabul etti ve iade almıştı.
Ben şu an dahil samsung s8 plus kullanıyorum. 5 yıl oldu baya kaliteli telefon şık görünüyor tavsiye ederim. eski model ama bence baya iyi
Şuan redmi 10c, 11s, vivo y22s arasındayım.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
Top Bottom