Knk biz zaten onu biliyoruz ama Türkiye'de kimya mühendisi bir ablam var (kendi oz ablam yalan yanlis bilgi değil) 3000 tl alıyor almanya'da aynı iste çalışan biri 3000 Euro ve uzeri alıyoryoo ondan eminim demek istediğim herkes almanyaya gidince zengin olmuyor sefalette düşen bile oluyor malesef para çalışmadan daha iyiyi yapmadan elde edilemiyor
Abi ah şu zenginliğin gözü kör olmaya biz 3090 liraya sistem topluyoruz millet 3090 ekran kartı diyorBeyler,
kafam ve morelim cok bozuk.
biliyorsunuz veya bilmiyenlere tekrar diyim.
Rtx 3090 sepete attim. Ödedim.
tak mail geldi bir saat sonra. Off stock.
morelim cok bozuk.
bu nedenle corsair k95 platinium ve Corsair Dark Core RGB PRO SE siparis ettim, amazondan.
Ayrica hedef rtx 3080 bundan sonra
Gençlik gözünü acti dayı ondan gitme plani kuruyor zatenYok gidecem Almanya’ya yok yüzerek yok karadan bunlar nedir ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gençlik gözünüzü açın
suriyeliler sağolsun mafettilerKnk biz zaten onu biliyoruz ama Türkiye'de kimya mühendisi bir ablam var (kendi oz ablam yalan yanlis bilgi değil) 3000 TL alıyor almanya'da aynı iste çalışan biri 3000 Euro ve uzeri alıyor
yoo ondan eminim demek istediğim herkes almanyaya gidince zengin olmuyor sefalette düşen bile oluyor malesef para çalışmadan daha iyiyi yapmadan elde edilemiyor
[/QUOTE
İse girmek zor ama ülkenin çok ama çok azı asgari ücret e çalışıyor Türkiye in yüzde 40 i asgari ücrete çalışıyor senin burda ülkemizde üretilen çay burda 20 tl orda 5 euro
Sona gelecek olursak asgari ücrete bile en iyi en kaliteli aletlerden alabiliyorsun birde burda dene bakalım
Anlatamazsın kardeşim anlatamazsın. İslami bir şahsiyet ile dalga geçen dini imanı para olmuş bu küçük çocuklara acımaktan başka çaremiz yok. Ne yapalım gitsinler bizim için de iyi olur. Yeter ki ülkeyi aşağılamayı bıraksınlar ülkenin yakasından düşsünler. Çocukların hiçbir dini, manevi değeri yok bütün hayat para ve zenginlikten ibaret gibi beyinleri yıkanmış. Yazık diyelim ALLAH ıslah etsinYok gidecem Almanya’ya yok yüzerek yok karadan bunlar nedir ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gençlik gözünüzü açın
Bu foruma bu konu hakkında bu forumda 5.kez tartışıyorum insan bu ülkeyi hiç mi sevmez hiç mi vatananıma hizmet ediyim demiyorsunuzGençlik gözünü acti dayı ondan gitme plani kuruyor zaten
kanka 1 2 hafta beklemekten zarar gelmez sonunda 3090 alacan yani bende hiç pc yok sen düşünBeyler,
kafam ve morelim cok bozuk.
biliyorsunuz veya bilmiyenlere tekrar diyim.
Rtx 3090 sepete attim. Ödedim.
tak mail geldi bir saat sonra. Off stock.
morelim cok bozuk.
bu nedenle corsair k95 platinium ve Corsair Dark Core RGB PRO SE siparis ettim, amazondan.
Ayrica hedef rtx 3080 bundan sonra