Neler Yeni

Kafam esti corsair k95 platinium aldim

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
O zaman bırak ülkenin yakasını git italyaya sende Türkiye den bahsetme 😀 ülkenin %51'i memnun ki başa kimi getireceğini seçiyor 😆
Asgeri ucret ile çalışan biri adına büyük sözler ;) ben zaten gidecem birader sen niye dert ettin 18k alırım 2k almak yerine bu kadar basit :)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Beyler,

kafam ve morelim cok bozuk.
biliyorsunuz veya bilmiyenlere tekrar diyim.
Rtx 3090 sepete attim. Ödedim.
tak mail geldi bir saat sonra. Off stock.

morelim cok bozuk.

bu nedenle corsair k95 platinium ve Corsair Dark Core RGB PRO SE siparis ettim, amazondan.
Ayrica hedef rtx 3080 bundan sonra😎👍
bu arada abi şanslısın rtx3090 için üzüldün keşke herkes buna üzülse yanlış anlama abi sende çalışan birisisin ama gerçekten abi şanslısın:):):)

sakın yanlış anlama abi sakın darılırım

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
kral bende corsair ve asus :) bi kere ekibman full corsair icue oldugu icin mecburen corsair geciyor insan.
ahh be abi ben corsairi zerre sevmiyorum en iyi markalr benim için ekipmanda glorious anne pro ducky vs.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Kafama esti kuruyemiş alayım da çay keyfi yaparım.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
bu arada abi şanslısın rtx3090 için üzüldün keşke herkes buna üzülse yanlış anlama abi sende çalışan birisisin ama gerçekten abi şanslısın:):):)
Sans be knk tr'de dogmak dunyada ki en zor is yurt dışında yasayan insanlar oy vermese keske ulke güzel olacak

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,156
İsim
.
almanya cennet değil gökten para zembille inmiyor malesef orada da fakiri var orta sınıfı var unutmayınız ki çalıştığınız meslek belirlicek oradaki yaşamınızı
Birde şunu unutma senin durumu orta dediğin adam audi ye biniyor aç gözünü artık

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Chan

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
1600800052563.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde şunu unutma senin durumu orta dediğin adam audi ye biniyor aç gözünü artık
Abi oyle demesene Türkiye cennet cennet

• Hahaha
Reaksiyonlar: Asag

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
yoo ondan eminim demek istediğim herkes almanyaya gidince zengin olmuyor sefalette düşen bile oluyor malesef para çalışmadan daha iyiyi yapmadan elde edilemiyor

Top Bottom