Neler Yeni

Kafam esti corsair k95 platinium aldim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Beyler,

kafam ve morelim cok bozuk.
biliyorsunuz veya bilmiyenlere tekrar diyim.
Rtx 3090 sepete attim. Ödedim.
tak mail geldi bir saat sonra. Off stock.

morelim cok bozuk.

bu nedenle corsair k95 platinium ve Corsair Dark Core RGB PRO SE siparis ettim, amazondan.
Ayrica hedef rtx 3080 bundan sonra😎👍
abi se gine iyisin birçok kişi ekmek bile banamicak ve bu üzücü . birşeyler yapmalıyız
sesimizi duyurmalıyız ben trt'ye neden pay ödeyeyim ki orada da aynımı abi durum

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
abi se gine iyisin birçok kişi ekmek bile banamicak allah herkeze versin demek artık işe yaramıyor tek başına birşeyler yapmalıyız
sesimizi duyurmalıyız ben trt'ye neden pay ödeyeyim ki orada da aynımı abi durum
bizde öyle ARD VE ZDF durmlar var. senede 220 euro ödüyorum. bakmadim kanalara. o galiba dogal olarak her yerde var
ona bende gicik oluyorum zaten.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Bende benim kafa esince cips falan alıyorum işte ....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü o zaman ailenin durumu yoktu ve sen lise öğrencisiydin yani ülkenin hali ile alakası yok şuan durumunun iyi olması da çalışıyor olman boş yapma burada .
Yaşınız elvermiyor ki babaların çocuğuna atari bile alamadığı zamanları görmediniz. Gelip burada sanki 20 sene önce ülke galaksiler arası seyahat yapıyordu ama şuan bitik falan yorumları yapıyonuz 😀 Ne dış siyaset bilirsiniz ne doların rezerv para olmasını bilirsiniz, ne trumpın Türkiye ekonomisine önceden saldırıp mahvettim şimdi de mahvederim diyerek ettiği tehtidleri okursunuz. Ananızın babanızınveya sosyal medyada ki bazılarının siyasi ideolojik saplantılı yorumlarını öğrenip burada konuşursunuz. He kardeş he batıyoz bitiyoz yok oluyoz 😆

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Adam kafasına esince 1500 tl lik klavye alıyor ben 1 haftalık param ile powerbank alıyorum. :/

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,158
İsim
.
Ulkeyi savunan insanlara acıyorum birde ulkeden git diyor istemiyorsan ben zaten gitmek istiyorum :D

Ah bir dil bilsem varya arabayı okutup doğru almanyaya 2014 i20 var orda is kurup bmw ile dönerdim hatta mustang ile de dönülür de ona benzin dayanmaz tabi benzin 7tl olunca şaşırmıyoruz

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Yaşınız elvermiyor ki babaların çocuğuna atari bile alamadığı zamanları görmediniz. Gelip burada sanki 20 sene önce ülke galaksiler arası seyahat yapıyordu ama şuan bitik falan yorumları yapıyonuz 😀 Ne dış siyaset bilirsiniz ne doların rezerv para olmasını bilirsiniz, ne trumpın Türkiye ekonomisine önceden saldırıp mahvettim şimdi de mahvederim diyerek ettiği tehtidleri okursunuz. Ananızın babanızınveya sosyal medyada ki bazılarının siyasi ideolojik saplantılı yorumlarını öğrenip burada konuşursunuz. He kardeş he batıyoz bitiyoz yok oluyoz 😆
Senin kafan mi güzel Euro olmus 9 :D biz ekmegi dolar Euro'ya lamı aliyüz yigenim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bizde öyle ARD VE ZDF durmlar var. senede 220 euro ödüyorum. bakmadim kanalara. o galiba dogal olarak her yerde var
ona bende gicik oluyorum zaten.
abi burada daha beter mal alırken vergi öde yıllık vergi öde evinin vergisi araba vergisi trt ötv kdv gümrük kargo uzayıp gidiyor

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Top Bottom