Neler Yeni

Kafam esti corsair k95 platinium aldim

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Canım sıkıldı dışarıda peçete satıyım.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Bu foruma bu konu hakkında bu forumda 5.kez tartışıyorum insan bu ülkeyi hiç mi sevmez hiç mi vatananıma hizmet ediyim demiyorsunuz
Hayır demiyorum demeyeceğim milletle tartışma sende herkes benim fikrimde bu forumda kimi tanidiysam ulkesini doğru bir sekilde eleştiriyor olmasi gereken bu sizin gibi ehh yegenim idare edin ses cikarmayin yapmiyor ben hapise girip curyeceksin öleceksin deseler ama ulkeyi cok iyi bir yere getireceksin deseler gözümü kirpmadan evet derim benden daha zeki insanlar var daha iyi biryer yapabilecek en azindan sizin gibi gobek eritip oh emekli maasi güzel demiyoruz senden daha fazla katkim olmustur su ülkeye

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,156
İsim
.
Bu foruma bu konu hakkında bu forumda 5.kez tartışıyorum insan bu ülkeyi hiç mi sevmez hiç mi vatananıma hizmet ediyim demiyorsunuz

Abi açın artık gözünüzü senin 1 ayda kazandığın parayayi onlar 1 günde kazanıyor senin içtiğin 1 paket sigara parasına adam 1 haftalık mutfak masrafi yapıyor
Sen ayni fiyata apaci motoru cg ye binerken onlar yarış motorlarına biniyorlar
Sen torosa binerken onlar bmw ye biniyorlar
Ac artık gözünü bak herkes açmış sende ac hayal dünyadan çık artık

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hayırlı olsun abi

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
Ses etmeyin demiyorum bu ülkenin sıkıntılarını beraber düzeltelim diyoruz zaten

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bende bir aralar böyle düşünüyordum sonra baktım ki bu millet hiçbir şeyin iyisini haketmiyor en iyisi kurtulmak .

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Abi açın artık gözünüzü senin 1 ayda kazandığın parayayi onlar 1 günde kazanıyor senin içtiğin 1 paket sigara parasına adam 1 haftalık mutfak masrafi yapıyor
Sen ayni fiyata apaci motoru cg ye binerken onlar yarış motorlarına biniyorlar
Sen totosu binerken onlar bmw ye biniyorlar
Ac artık gözünü bak herkes açmış sende ac hayal dünyadan çık artık
Senin çözümün ne yani? Ülkede ne olursa bizde öyle uçabilirz? Hadi önerini yap bakayım. Kimleri destekleyelim ülkenin uçması için söyle 😆

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,156
İsim
.
Adamlar ford Mustang model arabayi 14 ay'da alabiliyorlar :) biz ömür boyu alamayız

Kanka herseyi geçtim hayalimizdeki arabayi almayi hayal ediyoruz hayalimizdek bile benzin parasını düşünüyoruz artık daha ne diyim

• Üzgün
Reaksiyonlar: Chan

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
Senin çözümün ne yani? Ülkede ne olursa bizde öyle uçabilirz? Hadi önerini yap bakayım. Kimleri destekleyelim ülkenin uçması için söyle 😆
Dostum kim ne derse desin Türkiye Birgün uyanacak a partisi b partisi C partisi
Farketmez

Suwariba

80+ Silver
Yaw bende James Donkey 610r almak için çırpınıyorum en son babamı şuanki klavyemi satıp alıyım diye anca ikna ettim sen gidip benim hayallerimi süsleyen klavyeyi moralin bozuk diye alıyon yaw. Dünya çok adaletsiz, ama yinede hayırlı olsun, güzel günlerde kullan, sonuçta kendi emeğin o para.

Top Bottom