Neler Yeni

Kafam esti PC topladım

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
550 TL fark ? sen ciddimisin birde cahil diyorsun 550TL fiyat farkı var ?? 550 TL 550 cidden bir eksiklik var beyninde.
ben sadece tercih edilsln demiştim kızgın attın fikirlerine karşı çıkılmasını sevmiyorsun ve her yoruma kızgın atacak kadar low bir adamsın topladığın sistem ne kadar güzelse monitör o kadar berbat

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
ben sadece tercih edilsln demiştim kızgın attın fikirlerine karşı çıkılmasını sevmiyorsun ve her yoruma kızgın atacak kadar low bir adamsın topladığın sistem ne kadar güzelse monitör o kadar berbat
Kusura bakma monitöre 600TL daha fazla para veremediğim için 700TL'ye mis gibi monitör ne istiyorsun ? VA panel 75HZ ? Kızgın Atmak burda serbest atınca trigger oluyorsan kusura bakma bu forumda kalmaya hakkın yok.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
yandaşı geldi o da kızgın atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kusura bakma monitöre 600TL daha fazla para veremediğim için 700TL'ye mis gibi monitör ne istiyorsun ? VA panel 75HZ ? Kızgın Atmak burda serbest atınca trigger oluyorsan kusura bakma bu forumda kalmaya hakkın yok.
hakkım yok sen mi karar veriyorsun

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
sen sistemi kendine mi topladın

KaanBedirhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Kaan Bedirhan Karaoğlu
Discord
[𝓢𝓗]★ 𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#5268
Toplamda 5400TL tuttu monitör dahil;

Ryzen 3 3100 / 3.6GHz
Neo Forza 8 GB RAM / 3000MHz CL15
B450M S2H
Inno3D GTX 1650Super
Gamebooster GB L06B
FSP Hydro-K 500w 80+ Bronze
Apacer Panther AS340 240GB
Ve monitör olarak;

Acer EK22QABİ 75HZ 5MS VA Panel
hayırlı olsun

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
evet ?

Haklısın uğraşılmıyor bu insanlarla.
ee pardon ben millete önerdin sandım la ben ne biliyim monörü kendine aldın başlık kafam esti pc topladım kendine aldığını ne bilim REZİL OLDUK

ee pardon ben millete önerdin sandım la ben ne biliyim monörü kendine aldın başlık kafam esti PC topladım kendine aldığını ne bilim REZİL OLDUK
yazamıyorum utançdan kardeş sende herşeyime kızgın atma başka konularda da tilt ettin ha bu arada monitör kötü hadi bb

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
ee pardon ben millete önerdin sandım la ben ne biliyim monörü kendine aldın başlık kafam esti PC topladım kendine aldığını ne bilim REZİL OLDUK
7tLVOgGZ_400x400.jpg

yazamıyorum utançdan kardeş sende herşeyime kızgın atma başka konularda da tilt ettin ha bu arada monitör kötü hadi bb
Kötümü neyi kötü allah aşkına ?

Top Bottom